Honeywell Home FR124-3/4a Huzatszabályzó

20 értékelés
Honeywell Home
Honeywell Home FR124-3/4a huzatszabályzó előnyös megoldást jelent önnek szilárd tüzelésű kazánok égéslevegő mennyiség szabályozására.
Gyártó Honeywell Home Model HONEYWELL950
web ár:8.990 Ft
  • Raktáron bővebb info
  • Raktáron Budapesten Nyíregyházán
  • Szállítás 1400 Ft
  • Ezt a terméket kérheted MPL csomagautomatába és MPL postapontra is
  • Ezt a terméket kérheted FOXPOST csomagautomatába is
  • Fizetési módok online bankkártyás fizetés, utánvét, előre utalás
- +
db
vagy rendelje meg telefonon: +36 (42) 596-240




Kapcsolódó termékek


Honeywell Home FR124-3/4a adatlap és méretek

Típus

Honeywell Home FR124-3/4a huzatszabályzó

Előírt értéktartomány

30oC … 90oC

Csatlakozási méret

G 3/4”

Lánc hosszúság (m)

1,2

Lánc terhelés (g)

100...600

Merülőcső hossza (mm)

53

Környezeti hőmérséklet

Max. 70oC a kapcsoló fejen

Megengedett érzékelőelem max. hőmérséklet

115 oC

Leírás

Az FR124 huzatszabályozó nyitja vagy zárja a szilárd, illetve vegyes tüzelésű kazán égésterének szellőztető nyílását az áramló hőhordozó közeg hőmérsékletének megfelelően. A DIN EN12828 szerinti szilárd és vegyes tüzelésű kazánokhoz.

A Honeywell Home FR 124 huzatszabályzó nélkülözhetetlen a vegyes tüzelésű kazán használatához. A készülék az égéstér szellőztető nyílásának nyitásához és zárásához járul hozzá, így a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. A Honeywell Home FR 124 huzatszabályzó függőlegesen és vízszintesen egyaránt beépíthető, szabványos, 120 mm-es emelőrúddal rendelkezik. A kompakt felépítésű készülék megfelel a DIN 3440 előírásainak, így minőségéhez kétség sem férhet. A DIN 4751 alapján szilárd- és vegyes tüzelésű kazánokhoz egyaránt alkalmas a Honeywell Home FR 124 huzatszabályzó. A megengedett érzékelő hőmérséklete maximum 115 °C, a lánc hossza pedig 1 méteres. A huzatszabályozó házból, emelőrúdból, beállító kerékből, érzékelő házból, láncból, visszahúzó rugóból és természetesen hőmérséklet-szabályozóból áll. A galvanizált acél elemeknek köszönhetően, időtálló minőséget garantál a készülék mindazoknak, akik mellette teszik le a voksot. A Honeywell Home FR 124 huzatszabályzó kifogástalanul szabályozza a kazánba jutó levegő mennyiségét, ezzel az oxigénellátást biztosítja. A beépített hőmérséklet-érzékelő a kazánvíz hőmérsékletének függvényében nyitja vagy zárja a szellőztetőnyílást, mégpedig az emelőrúd és a lánc használatával. A Honeywell Home FR 124 huzatszabályzó a márkától már ismert színvonalat biztosítja, méghozzá időtálló minőségben, így jó ideig nem kell majd hasonló termék beszerzésén gondolkodni. A szilárd és vegyes tüzelésű kazánokhoz egyaránt alkalmas huzatszabályozó kiváló minőségű szintetikus háza és beállító kereke rézérzékelőkkel párosul.
Gondos és figyelmes adatrögzítésünk ellenére felléphetnek olyan adatbeviteli hibák, amik a termékek műszaki paramétereit érintik; esetenként a gyártó változtathat a termékeik műszaki paraméterein.
Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek. (ÁSzF 5.7.2.)

Honeywell Home FR124-3/4a vélemények*

(Jellemző értékelések az Árukeresőn leadott visszajelzések közül)
A termék átlagos értékelése: 4.9 pont / 20 értékelés
Több értékelés


Cofidis hitelkalkulátor


Hasonló termékek

2 év garancia
1400 Ft
Regulus RT4 Huzatszabályzó 3/4'

Regulus RT4 Huzatszabályzó 3/4'

raktáron bővebb info web ár:7.590 Ft kosárba további paraméterek
11 értékelés Gyártó Regulus Kategória Huzatszabályzó Regulus RT4 3/4' huzatszabályzó a legjobb megoldást jelenti Önnek szilárdtüzelésű kazánok égéslevegő mennyiség szabályozására.
2 év garancia
2400 Ft
Regulus RT3-E Elektromos huzatszabályzó 3/4

Regulus RT3-E Elektromos huzatszabályzó 3/4

nem rendelhető további paraméterek
2 értékelés Gyártó Regulus Kategória Huzatszabályzó Regulus RT3-E elektromos huzatszabályzó 3/4 vegyestüzelésű kazánok szabályozására alkalmas kiegészítő szerelvény.
Honeywell Home FR124-3/4a Huzatszabályzó
Honeywell Home FR124-3/4a Huzatszabályzó
web ár:
8.990 Ft
20 értékelés
raktáron
- +
db
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.