Webáruházunk igyekszik a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy a rendelt terméket a Megrendelő részére  garantáltan, biztonsággal kiszállíttassa. 


A netkazan.hu weboldalon rendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta logisztikai üzletága, az MPL futárszolgálat végzi.
 
Szállítási költségek , melyek az ország egész területére vonatkoznak:
  • 100.000.- Ft felett ingyenes a kiszállítás,
  • 100.000.- Ft – 50.000.- Ft közötti összértékű rendelés esetén a szállítási díj:  bruttó 2600 Ft ,
  •  50.000.- Ft  -  15.000.- Ft közötti rendelésekre bruttó 2400 Ft szállítási díjat,
  • 15.000.- Ft alatti rendelésekre bruttó 1400 Ft szállítási díjat számítunk fel.
A megrendelő által rendelt csomag(ok) feladásakor a Megrendelő az MPL futárszolgálattól kap egy e-mail üzenetet, melyben megtalálható a rendelt termék(ek) postai csomagazonosító száma a tervezett kézbesítés dátuma, illetve az utánvétösszeg. Megrendelő ezen csomagazonosító szám segítségével a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes weboldalon tud a rendelt termék kiszállítási folyamatáról, állapotáról tájékozódni. 
Amennyiben a Megrendelő a csomag kiszállítását egyeztetni szeretné az MPL futárral, akkor ez esetben a Megrendelő lakhelyéhez legközelebbi postagarázs telefonszámát kérésre meg tudjuk adni Megrendelő részére. 

Az MPL futárszolgálat általában a csomagok kézbesítését munkanapokon 8:00 – 16:00 között végzi. 

Nagy súlyú (40 kg feletti) rendelés esetén a terméket az MPL futárszolgálat emelőhátfalas autóval szállítja ki, így a termék lerakodását a címre (kapuig!) ebben segíti.

További részletekért kattintson a http://netkazan.hu/szallitas   oldalunkra.
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.