Családi Házak Fűtése

2014.01.01.
Családi Házak Fűtése

Egy távfűtéssel fűtött lakásban lakó számára nem jelent gondot a fűtés (függetlenül attól, hogy vannak előnyei, és hátrányai is), hiszen a fűtés központilag van megoldva. Teljesen más a helyzet ha családi házban laksz, mert ebben az esetben neked kell gondoskodni arról, hogyan, mennyit, mivel, és miként fűtesz. Mondunk pár fontos dolgot, mire figyelj oda.

AranytanácsokFontos, hogy a kazán teljesítménye mindig aszerint legyen kiválasztva, amit az adott ház igényel. (Itt az igényel szón nagy hangsúly van, mert egy 1980-ban épült 120 négyzetméteres, kevésbé szigetelt háznak a fűtési igénye teljesen más, mint egy 2018-ban épült ugyanakkora házé).Amikor a fűtésrendszereden gondolkodsz, több fajta kazán közül lehet választani: fontos eldöntened, hogy mivel fűtesz mert a fa, gáz és a vegyestüzelésű típusok melyek mindegyike egyaránt elterjedt. (Ide kattints, itt már írunk a kazánfajtákról, megtudhatod melyiknek milyen előnye és hátránya van) (Itt a cikk: Milyen kazánt vegyek?)Mindennél fontosabb: a korszerűségBármit is választasz nagyon fontos, hogy az eszköz, és a fűtés módja korszerű legyen, hiszen manapság már olyan kazánokat is lehet kapni, melyeknek a hatásfoka vagy megközelíti a száz százalékot, ami azt jelenti, hogy a felvett energiának csak egy nagyon csekély része vész el. (Ennél jelenleg kevés a korszerűbb megoldás)Fontos, hogy milyen fűtőtestek, radiátorok kerülnek beépítésre. A mai modern lapradiátorok a leginkább elterjedtek (nekünk az egyik kedvencünk a Sanica, ide kattintva találod meg őket) , hiszen az ilyen radiátorok képesek egyik legjobban leadni a hőt. A csöveknek a vastagsága is fontos. Azt gondolod, hogy a vastag a jobb, de nem: a korszerű fűtés rendszerek már vékony csövekkel rendelkeznek, hiszen ezekben kevesebb vízre van szükség, melyet kevesebb energiával is lehet felfűteni.Teljes körű segítségHa szeretnéd a családi házadat a lehető legjobban és legkisebb költségek mellett fűteni, akkor érdemes szétnézned nálunk a netkazán oldalán, ahol rengeteg fajta kazánt találsz: gázkazántkondenzációs kazántvegyestüzelésű kazánt, de hybrid kazántpellet kazánt vagy akár elektromos kazánt, is találsz a kínálatunkban.GaranciaMinden egyes kazán, amit a netkazan.hu oldalon találsz garanciális, a legtöbb esetben ingyenesen szállítjuk házhoz, és minden megvásárolt kazánhoz teljes magyarnyelvű leírást kapsz. Természetesen a honlapon látod minden kazán legfontosabb műszaki paramétereit. Kattints, és nézz szét a netkazan.hu oldalon. Ha inkább szakértő segítségét kérnéd, akkor szeretettel várjuk a hívásodat (+3642596240) de imádnánk ha a Facebookon is követnél minket.

Kapcsolódó cikkek

Száraz fűtőbetétes bojlerek 2023.08.21. Száraz fűtőbetétes bojlerek Technikailag a bojler egy olyan szerkezet, amely nem csak a víz felmelegítésére, hanem melegen tartására és tárolására is szolgál, kielégíti a családok melegvíz-igényét. A megfelelő bojlert számtalan szempontot átgondolva kell kiválasztani: figyelembe kell venni a fogyasztást, az ár-érték arányt, a méretet és érdemes elgondolkodni a száraz fűtőbetétes modelleken. tovább Így válassz kerti szivattyút! 2020.05.22. Így válassz kerti szivattyút! Rengeteg aprónak tűnő, de lényeges szempontot kell figyelembe venned mielőtt kiválasztod, és megvásárolod a kerti szivattyúdat, különben előfordulhat, hogy az ablakon kidobott pénzzé válik a terved. Ebben a cikkben segítünk, összegyűjtjük a legfontosabb választási szempontokat. tovább Páraelszívó: minden, amit tudni kell róla 2024.02.09. Páraelszívó: minden, amit tudni kell róla A páraelszívó a modern konyhák nélkülözhetetlen tartozéka. Megszűrik a konyhai munkák alatt keletkezett zsírt, a főzés közben felszabadult gőzt, illatokat, szagokat, ezzel biztosítják a megfelelő levegőminőséget. Abban is segítenek - különösen akkor, ha nyitott a konyhád -, hogy a szagok ne ivódjanak bele a bútorokba, textilekbe. De milyen fajták vannak és hogyan válaszd ki a számodra ideálisat? Íme, minden, amit tudni kell a konyhai páraelszívókról. tovább Miért lyukadnak ki a radiátorok? 2024.01.24. Miért lyukadnak ki a radiátorok? A fűtési rendszer kulcsfontosságú elemei közé tartoznak a radiátorok, amelyek felelősek a lakóterek megfelelő hőmérsékletének biztosításáért. Dizájn és megjelenés szempontjából is fontos tényezők a lakótérben, de mi most teljesen más nézőpontból közelítünk. Több tényező miatt is előfordulhat, hogy ezek a radiátorok idővel kilyukadnak, és ez a probléma sok lakás- és háztulajdonosnak fejtörést, problémát okozhat. A fejünkhöz kaphatunk, hogy „De miért?" Hiszen még alig pár éves a radiátor!” Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért lyukadnak ki a radiátorok, és bemutatjuk, hogyan lehet megelőzni ezt a kellemetlenséget. tovább Miért fontos az iszapleválasztó? 2023.11.14. Miért fontos az iszapleválasztó? Kezdjük a legfontosabbal: a kazán karbantartása vagy cseréje során iszapleválasztó, más néven szennyeződésleválasztó telepítése szükséges, hogy megvédje a rendszert a vízben lévő olyan mikroszennyeződésektől, mint az oldott levegő, a különböző koszok, iszap. De mi is az az iszapleválasztó? Mire való és milyen előnyei vannak? Ebben a cikkben megírtuk! tovább Amit érdemes tudni az elektromos fűtésről 2023.10.09. Amit érdemes tudni az elektromos fűtésről Sokan a mai napig ódzkodnak az elektromos fűtéstől pedig rengeteg olyan előnye van, amely kitűnő kiegészítő vagy akár fő fűtéssé teheti. Gyakran felmerül a kérdés, hogy mennyibe kerül az elektromos fűtés kiépítése és vajon jó választás-e? Ebben a cikkben sokmindent megválaszolunk. tovább
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.