A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Kazán, gázkazán Vásárlás előtti tudnivalók

Ebben a kategóriában:Fali Gázkazán

A kazán, gázkazán választása nagyon fontos feladat, hiszen az otthonunk melegéért ez a kis fehér doboz felelős. A választás az élet minden területén nehéz. Ismerje meg igényeit a kazán választással kapcsolatban, hogy jó döntést hozhasson!

1. Meg kell határoznunk, hogy mekkora teljesítményű készülékre van szükségünk. A legfontosabb tanácsok, hogy nem érdemes túlméretezni a gázkazán teljesítményét, de alulméretezni sem!

2. A kazán működési elvének meghatározása a következő lépcsőfok. Lehetséges változatok: Kéményes Kazán, Turbós Kazán és Kondenzációs Kazán. A kéményes gázkazánok beszerelése manapság meglehetősen nehézkes és szigorú. A turbós és kondenzációs gázkazánok felszerelése, mivel nem a helyiség levegőjét használja, ezért beszerelésük kevésbé körülményes, és a fogyasztásuk alacsonyabb.

3. Melegvíz előállítás meghatározása: Kombi kazánokkal, illetve Beépített tárolós kazánnal lehetséges, fűtő gázkazánok esetében szükséges a gázkazán összekötése indirekt tárolóval. 

 


Kapcsolódó anyagok

    Nincsenek kapcsolódó anyagok