A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Időben készüljön fel a fűtési szezonra!

Ebben a kategóriában:Fali Gázkazán

Hogy mikor vásároljak kazánt? Jó magyar szokás, hogy a kazán vásárlását olyan időpontra időzítjük, amikor már nagyon hideg van. Ez az időzítés nem túl jó, hiszen kényszerből tájékozódás nélkül ugrunk bele a vásárlásba.

Mivel egy kazán felszerelése komoly szaktudást igényel, ezért ebben az időpontban a szakemberek nagyon le vannak terhelve, és előfordulhat, hogy szintén kényszerből egy nem igazán komoly szakít sikerül választanunk. Ilyenkor általában a kisebb hibák azonnal elő jönnek, de a rejtett problémák már csak később jönnek elő. Nagyon komoly probléma lehet, ha mondjuk ünnepekkor romlik el a készülék, mert ilyenkor nagyon magas költségei lehetnek a javításnak, nem beszélve arról, hogy élhetetlenné válik a házunk. 


Kapcsolódó anyagok

    Nincsenek kapcsolódó anyagok