A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Ha spórolni szeretnénk a fűtési kiadásainkon, miért ne az ablak cserével és a szigeteléssel kezdjük

Ebben a kategóriában:Fali Gázkazán

Nagyon jó minőségű ablakok és szigetelések vannak, azonban az elavult készülékek sajnos a lecsökkent hőigényt nem tudják megfelelően, és igazán költséghatékonyan kezelni. Ez nem azt jelenti, hogy a szigetelést és az ablakot ne korszerűsítsük, hanem hogy a kazánokra gondoljunk először!

Az utóbbi években elég nagy szerepet kapott a homlokzat szigetelése és a nyílászárók cseréje abból a célból, hogy kisebb költségen lehessen felfűteni az adott ingatlant. Sokan abba a hibába esnek, hogy csak erre fordítanak figyelmet, miközben a lehető legelavultabb fűtés rendszerrel rendelkezik otthonuk. Ha valóban megtakarítást szeretnénk elérni, akkor mindenképpen kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy korszerűsítve legyen a már nagyon elavult fűtés rendszer.

A régi kazánok elég sok esetben igazi energia falók, hiszen alacsony hatásfokkal rendelkeznek, vagyis a felvett energiának nagy része elvész, az teljes egészében nem alakul át hőenergiává. Ha szeretnénk minél nagyobb összeget megtakarítani a fűtésen, akkor mindenképpen kazán és radiátor cserével kell kezdeni. Ha ezt elhanyagoljuk, akkor hiába cseréljük ki az ablakokat és szigeteljük le a falakat, nem akkora mértékben fog csökkenni a havi gázszámla. Ennek oka, hogy a régi kazánok nem képesek alacsonyabb teljesítményre vissza modulálni, ezért az alacsony hőigénynél a ki-be kapcsolások száma drasztikusan megnövekszik. Szakemberek minden esetben azt javasolják, hogy a szigetelés és magának a fűtő berendezéseknek a modernizálása egyidejűleg, vagy hamarabb történjen, hiszen így lehet igazából érezhető eredményt elérni anyagilag.

A befektetett tőke középtávon megtérül, így mindenképpen érdemes áldozni a munkálatok elvégzésére. A megfelelő modern kazán cseréjének költsége valószínűleg jóval hamarabb térül meg. Ha szeretne megfelelő fűtő berendezéseket beszerezni, akkor ezen a honlapon van a helye. Itt nagyon kedvező áron tudja megrendelni a modern kazánokat, fűtő berendezéseket és radiátorokat. Szakember segítségét is kérheti, ha nem tudja eldönteni, pontosan milyen teljesítményű eszközre van szüksége.

 


Kapcsolódó anyagok

    Nincsenek kapcsolódó anyagok