Tech

Tekintse meg a Tech Vezérlés listánkat! Tech Vezérlések tematikus listája a Netkazán webáruház oldalán

A Tech Mikroprocesszoros vezérlések gyártója kazánokhoz és fűtés rendszerekhez és szolár rendszerekhez. A TECH Európa egyik legnagyobb mikroprocesszoros vezérlőegység gyártója. Termékeik elnyerték a legnagyobb hazai és külföldi forgalmazó cégek elismerését. Jellemzőik a kiváló minőség valamint megbízhatóság, ami hozzáértésünk és sokéves tapasztalatunk eredménye. Ezt az ISO9001 minőségirányítási rendszer valamint számos minőségellenőrző intézet tanúsítványa igazol. Széleskörű a kompatibilitásuk. Könnyen telepíthetőek új valamint már meglévő rendszerekbe is. Minden vezérlés szerves részét képezik a jeladók és kábelek. EGYSZERŰEN KEZELHETŐEK a felhasználók számára is.

Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.