A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Buderus kazán

A Buderus GmbH a piac egyik vezető fütéstechnikai cége, 2003-óta Bosch Csoport tagja. A Buderus a hazai piacon a kondenzációs fali kazánok, atmoszférikus és blokkégős öntöttvas, illetve acéllemez kazánok (15 kW-tól 32 MW-ig) és szolár rendszerek elismert szállítója. Keresse a Buderust a Netkazánnál.

A Buderus GMBH fennállásának története 1731 március 14.-én kezdődött mint cég. Johann Wilhelm Buderus bérbe vette az Oberhesseni fa-szén kohót nyersvas és öntvény gyártásának céljából. Az azóta eltelt időszak alatt a buderus által előállított termékskála nagy elismertséget vívott ki magának. Kiváló minőségével és megbízhatóságával. Magyarországon a vállalat 1994 február 4.-én nyitotta Buderus Hungária fűtéstechnikai leányvállalatát. Központja Szigetszentmiklóson található. Magyarországon is nagy tekintélyre tett szert a fűtéstechnika piacán a könnyű kezelhetőségének és megbízhatóságának és kiváló minőségének köszönhetően. A buderus márka jó hírnevének öregbítésében nagy szerep hárul az épületgépész képzettségű üzletkötők tanácsadása mellyel a legjobb rendszerek kialakítását próbálják az ügyfél számára megalkotni. 2003-tól a Buderus Heiztechnik GMBH a bosch csoport tagjaként tevékenykedik a világpiacon megtartva a márkanév használati jogát. Országunkban nagyon jól hangzik a Buderus öntvény vegyestüzelésű kazán, faelgázosító kazán és a jelenkorban csúcstechnológiát magába foglaló kondenzációs kazáncsaládjai. A termék palettával 15 Kw-tól 32 Mw-ig tervezhetünk. Újításaiknak köszönhetően a termékskála kibővült napkollektor és napelem rendszerekkel, amellyel reméljük, hogy minőségével továbbra is elégedettek lehetnek a vásárlók. A Buderus kereskedelmi és szervízhálózat országos lefedettséggel bír és reméljük a Buderus termékekkel építi ki lakása gépészeti rendszerét. Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy emlékeztessük díjmentes konzultációs lehetőségünkre, melyet igénybe vehet elérhetőségeink bármelyikén!

Olvassa tovább!
8 termék felel meg a szűrésnek
8 termék felel meg a szűrésnek