A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Wolf kazán

A Wolf megbízható német minőséget képvisel a lehető legnagyobb hatásfokkal a gázkazánok kínálatában. Wolf kazánok széles kínálatát tekintse meg a Netkazánnál!

A Wolf gyár cégtörténete Wolf Úrnak köszönhető, aki komló termesztő gazda volt. A múlt század 60-as éveiben. A terményvesztés csökkentése érdekében komlószállító hőlégbefúvók gyártásába kezdett. Sikerein felbuzdulva a fejlődés útjára lépett. A kis cég Bajorországban Mainburg városában található. A Wolf sikere magával hozta a hírnevet aminek köszönhetően többször felvásárolták. Először Salz Gitter csoport tulajdonába került és egyúttal bővült a gyártmánypaletta. A terményszállító rendszereket kiegészítve gyártani kezdték az építőelemes légkezelőket és thermoventillátorokat. A Wolf GMBH következő fejlődési lépcsőfoka Salz Gitter bekebelezője Preussag Rt. volt. Ezáltal is szélesedett a gyártói termékskála légtechnikai és fűtéstechnikai fűtésberendezésekkel. Miközben az építő elemes szellőző berendezések termelése 1000 m3/h légszállítással ami a mai napig egyedi teljesítmény megsokszorozódott. Újabb betagozódás révén a Wolf a TUI csoporthoz került és gyártmányai felölelik az gépészet teljes vertikumát. Az 1300 fős alkalmazotti gárdája 100000 m2-es alapterületen termel. Magyarországon képviseletet 1993-ban hozták létre azzal a céllal, hogy a Wolf logó mögött értékesített klímatecnikai és nem utolsósorban fűtéstechnikában jeleskedő termékeket ismertessen meg hazai vásárlókkal. A termékek a Német precizitással, minőséggel és folyamatos fejlesztésekkel hódítanak teret az gépészeti piacon. Bízunk abban, hogy a Wolf termékek közül a céljainak megfelelőt sikerül kiválasztania és azt hosszú időn keresztül megelégedettséggel használja. Ha konkrét segítségre van szüksége, ne habozzon és keressen fel bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

Olvassa tovább!
22 termék felel meg a szűrésnek
22 termék felel meg a szűrésnek