A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Aquastic

Az Aquastic a Hajdu gyártó cég saját márkájaként egy tradicionális minőséget biztosít otthonába, legyen szó bojlerről, indirekt tárolóról vagy puffertárolóról.

Egy lépés afelé, hogy takarékosabbá tegyük, vegyestüzelésű, pellet vagy faelgázosító fűtésrendszerünket. Ezen titok nagyon egyszerűen fedhető fel, mégpedig ha a fűtésrendszerbe puffertárolót építünk be, ami a fűtésrendszerekben keletkezett energiafelesleget melegvíz formájában letárolja. Az Aquastic tárolóknak köszönhetően kiegyenlítjük a hőtermelő,vagy a rendelkezésre álló betárolt energiát és a hőigény időbeli eltérését, fokozva a lakás komfortját. A Hajdúsági Ipari Zrt által gyártott Aquastic és egyéb tárolók 300-2000 l. űrtartalommal készülnek: egy hőcserélős és két hőcserélős és üres változatokban. A termékekre jellemző a jó minőségű alapanyag és a magas technológiai és minőségi követelmény, garantálva a Hajdusági termékekre jellemző hosszú élettartamot. Az Aquastic tartályokat fűtővízzel töltjük fel. Igény szerint, komfort fokozatunkat fokozhatjuk, mégpedig oly módon, hogy a puffertárolós rendszerbe használati melegvíz indirekt tárolót építünk be. Biztosítva magunknak a használati melegvíz előállítását, akár a hőtermelőből (kazán), akár a tárolóban letárolt melegvíz energiájából. Arra a kérdésre, hogy milyen űrmértékű tárolót építsünk be a rendszerünkbe, a válasz egyszerű. A szakemberek általában 25-kw.-ként 1000 l puffertárolót javasolnak. Milyen előnyünk származhat az ilyen kombinált fűtésrendszer kialakításával? Ha a fent említett fűtésrendszert építünk ki, vagy ilyennel rendelkezünk, akkor lehetőséget adtunk magunknak arra, hogy utólagosan minimális átalakítással költséghatékonyan alternatív rendszereket csatlakoztathatunk rá.(pl. Napkollektor, Hőszivattyút).További technikai és műszaki információért az Aquastic tartályokkal kapcsolatban kattintson az Önt érdeklő termékre. Ha kínálatunkból tudott választani,megköszönjük a vásárlást.

Olvassa tovább!
32 termék felel meg a szűrésnek
32 termék felel meg a szűrésnek