A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Drazice Puffertartály és Indirekt Tároló

A Drazice cseh gyártmányú elektromos vízmelegítői és melegvíz-tároló tartályai kimagasló minőséget képviselnek belső kialakításának, szigetelésének köszönhetően.

Válasszon online a Drazice tárolók közül! Egy háztartásban nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy milyen eszközökkel valósul meg a fűtés és a melegvíz előállítása. Ha az ezen célra rendelkezésre álló berendezések már elavultak az Ön háztartásában is, akkor ebben a webáruházban érdemes nézelődnie! A Drazice tárolók egész sora várja a vásárlókat, melyek jobbnál-jobb műszaki paraméterekkel rendelkeznek. A Drazice tárolók kategóriájában az alábbi termékek közül válogathat: elektromos fűtőbetét, 2 hőcserélős indirekt tároló, hőszivattyús bojler, 1 vagy 2 hőcserélős puffer tartály. Mindegyik termék a Drazice gyártmánya, amely név már csak önmagában véve is a megbízhatóságot és a minőséget jelenti. Azért érdemes most vásárolnia, mert nagyon kedvező feltételek mellett használhatja ki a lehetőségeket: akciós árak és kedvezményes kiszállítás. Ha Ön is a Drazice tárolók közül választ, akkor meglátja, hogy milyen nagymértékben fog csökkeni a villanyszámlája, hiszen ezek a modern vízmelegítő készülékek már energiatakarékos kialakítással rendelkeznek. Kinézetre is nagyon esztétikus készülékekről van szó, melyek teljesen képesek beleilleszkedni egy modern fürdőszobába. Ha szeretne ebben az online szaküzletben vásárolni, de esetleg szüksége volna további információkra az adott készülékkel kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot a szakemberrel. Lássa el melegvízzel otthonát Ön is a Drazice tárolók egyikével, melyekben nem fog csalódni!

Olvassa tovább!
67 termék felel meg a szűrésnek
67 termék felel meg a szűrésnek