Mofém

A Mofém egy 115 éves múlttal és tapasztalattal rendelkező magyar márkanév, ami a fürdőszobai vagy konyhai szerelvények terén magas és megbízható minőséget képvisel.

A Mofém csaptelep kiváló választás! A Mofém a csaptelepek tekintetében az egyik legjelentősebb gyártó és rengetegen kedvelik ezeket a termékeket Magyarországon is. Jelenleg számos változatot gyárt ez a vállalat, így többek között fellelhető a flexibilis bekötéssel gyártott mosdó csaptelep lánctartó-szemmel, de az álló mosogató-, vagy a kád csaptelep is könnyedén beszerezhető. Vannak olyanok is, amelyek kifejezetten gazdaságosan lettek kialakítva, ezáltal pedig spórolni lehet, a leeresztő szeleppel is kapható Junior ECO Mofrém csaptelep pedig éppen ilyen. Az ilyen típusú termékek gyártásakor és forgalmazásakor betartják a legszigorúbb nemzetközi követelményeket, sőt, felül is teljesítik ezeket. Ezen kartusok magas ellenálló képességgel rendelkeznek, számos kiváló funkciójuk van mint például a víztakarékosság. A Mofém csaptelepek minőségéről mindent elmond az, hogy a kartusok esetében, az európai normát 200.000 elforgatás képezi, míg a Mofém gyártmányoknál ez a szám 500.000. A felsőrészek esetében ugyanezek a számok igazak, így itt is 2,5-szer tartósabbak a Mofém által gyártott típusok. A kifolyócsövek gyártása miatt sem kell szégyenkeznie ennek a cégnek, hiszen 200.000 elforgatásra képesek a Mofém csaptelepek, míg az európai norma itt 80.000 elforgatás. A precizitásról és minőségről híres Mofém cég, már több mint száz éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, azonban ezek a termékek nemcsak minőségi szempontok miatt kedveltek, hanem a kiváló, elegáns formatervezés is rendkívül vonzó.

279 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.