A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

B-steel Faelgázosító Kazán

A B-Steel magyar fejlesztésű és gyártmányú faelgázosító kazánjai a hazai piacon kiemelkedő terméke, melyek egyedi igényeknek megfelelően rendelhetőek.

Az itthoni piacon rengeteg különböző kazán található meg. Ezek nagy része külföldi cégek importterméke, azonban akad 1-2 hazai gyártású darab is, mint például a B-Steel faelgázosító kazán. Kazánok kiválasztásakor érdemes figyelni egy-két dologra. Tulajdonképpen, mintha autót vásárolnánk. A kazán legyen kompatibilis a régi fűtési rendszerrel és jó, ha minél alacsonyabb a leadható teljesítmény alsó határa. A kazánok hatásfoka is rendkívül fontos, hiszen a jó és takarékos működés fontos, ha spórolni szeretnénk. A B-Steel faelgázosító kazán beköthető akár zárt, akár nyitott rendszerbe is, ráadásul fűtőanyagnak sem csak a hagyományos tüzelőanyagokat képes felhasználni, hanem alternatív forrásokat is, mint például az éghető szemetet. Tüzelőnek használható és ajánlott anyagok a fabrikett, szén, lignit és a hagyományos tűzifa. A lignit egy a tűzifánál olcsóbb anyag, amelyet 70-80%-os hatásfokkal tüzel el a kazán, energiatartalma azonban a fának bő 70-80%-a. Így kis számolással kiderül, hogy olcsóbb energiaforráshoz juthatunk a lignit felhasználásával. Bármelyik könnyedén beszerezhető és a kazánban hatékonyan eltüzelhető. A kazánhoz rendelhető egy vészhűtő kör is, amely a szivattyú leállásakor, például áramszünet esetén hűti a kazánt és megakadályozza annak túlmelegedését. A B-Steel faelgázosító kazán beszerelhető hagyományos kéménybe is, hála egyedi és praktikus kialakításának. Egy jó kazánra mindenkinek szüksége van otthonába, hogy melegen tartsa azt, így a B-Steel faelgázosító kazán kiváló választás lehet, ha éppen a téli időszak előtt vagyunk és a fűtési rendszerünkben nem bízunk meg teljes mértékben.

Olvassa tovább!
7 termék felel meg a szűrésnek
7 termék felel meg a szűrésnek