Adax

Az Adax skandináv precizitással kínálja Neo fűtőpaneleit magas műszaki színvonallal és modern designnal. A modern stílust képviselő lakás ideális elektromos fűtőberendezése.

Az Adax elektromos fűtőpanelek Norvégiából származnak és rendkívüli minőséget képviselnek. Már Magyarországon is nagy népszerűségre tettek szert. Az Adax elektromos fűtőpaneleket egy speciális ötvözetből készítik el, a hatalmas méretű fűtőelemek miatt jelentős (közel 100 %-os) hatékonysággal tudnak az elektromos energiából hőt képezni. Azt is érdemes tudni az ilyen típusú fűtési módszerrel kapcsolatban, hogy rendkívül energiatakarékos, ami a precíz szabályozó rendszernek köszönhető. A hagyományos berendezések izzószálak segítségével működnek, az Adax elektromos fűtőpanel fogyasztása pedig, akár harmada is lehet ezeknek, ami óriási megtakarítást jelent. A nagy hatékonyság, ám mégis alacsony energiafogyasztás amiatt jöhet létre, mert ebben az esetben nincsenek mozgó alkatrészek, sem pedig szelepek és ventilátorok, amelyek mind-mind energiát fogyasztanak. Nemcsak akkor beszélhetünk pénzmegtakarításról, amikor használjuk ezt a készüléket, hanem ennél sokkal korábban is, hiszen a beszerelés is kevesebbe kerül, vagyis a központi fűtés beszerelésének árának csupán a töredéke. Amikor elektromos fűtőpanelt alkalmazunk, akkor más módszerekkel ellentétben, karbantartási költségekkel sem kell számolni, hiszen hosszú időn keresztül működik problémamentesen, magas hatékonysággal. A jelenlegi társadalomban a kinézet is fontos, még akkor is, ha egy fűtőszerkezetről van szó. Az Adax elektromos fűtőpanelek pedig tökéletesen illenek a lakás belső kialakításához, esztétikai szempontból is ez a lehető legjobb megoldás, a díjnyertes formatervezés egy pluszt hoz minden lakásba.

29 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.