Cata

A világ harmadik páraelszívó gyártójaként jegyzik, termékei több mint 80 országban kerülnek forgalomba, 1947-ben Spanyolországban alapították Cata Electrodomesticos S.L néven. A cég európai szinten is egyedülálló választékkal rendelkezik konyhai páraelszí­vóból és háztartási szellőztetőventilátorokból, továbbá megtalálhatók még kínálatában a beépí­thető konyhagépek, a mosogatótálcák és csaptelepek is.

Nagy teljesítményű konyhai páraelszívók és több mint 180-féle páraelszívó, 80-féle beépíthető készülék szerepel termékpalettáján. A páraelszívók között megtalálhatók egyszerű aláépíthető, beépíthető, kihúzható, valamint kürtős fali modellek, továbbá egyedi kialakítású fali, sziget, mennyezetbe építhető és sarok változatok is. Specialistához illően a felhasználók igényeihez és az új építészeti stílusokhoz igazodva, nem csak széles forma és méretválaszték, hanem kiemelkedő teljesítményű - akár 1200 m³/h (UNE I EN 61591: 820 m³/h) - készülékek jellemzik a gyár kínálatát.

124 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.