A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Celsius kazán

A Celsius magyar gyártójú vegyes tüzelésű, kombinált pellet vagy rönkfa égető kazánjai minden tekintetben megfeleljenek a legmagasabb szintű elvárásoknak.

A Celsius Plussz Kft. egy magyar családi vállalkozás. A kazán gyártása és értékesítése során a minőséget a családtagok garantálják. A Celsius kazánok gyártása 1982-ben indult. 1982-1989-ig vegyes-tüzelésű kazánok, majd 1989-1997-ig a gázüzemű kazánok készültek nagyobb darabszámban az egyre növekvő kereslet kielégítése érdekében. Jelenleg is több tízezer Celsius márkajelzésű kazán üzemel Magyarországon és külföldön. Az utóbbi években az energiaellátás így a gázellátás zavarai miatt ismét a szilárd-tüzelésű kazánok kerültek előtérbe. A kazánok folyamatos fejlesztésével alkalmazkodva az új fűtési rendszerekhez és új alternatív fűtőanyagokhoz ma a piacon megtalálható kazánok között a Celsius típusú szilárd-tüzelésű (Zöld Energia) berendezések előkelő helyet foglalnak el. A Celsius Plussz Kft. által gyártott termékek rendelkeznek az európai szabványoknak megfelelő minősítésekkel.

Olvassa tovább!
18 termék felel meg a szűrésnek
18 termék felel meg a szűrésnek