A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Viadrus kazán

A Viadrus márkanév alatt webáruházunkban a cseh gyártó által biztosított minőséget képviselő öntvény vegyes tüzelésű kazánokat talál kedvező áron.

A Viadrus öntvény vegyestüzelésű kazánok hazánkban nagy tradíciónak örvendenek. A Cseh gyártmányú öntvények jó minőségüknek is időtállóságuknak köszönhetően méltán híresek. A kazánok külseje önmagában is megnyerő, hiszen esztétikailag egyértelműen látszanak a minőség jelei. A Viadrus vegyestüzelésű kazánok víz rostélyosak, aminek köszönhetően az élettartamuk hosszabb. Nyitott és zárt rendszerre egyaránt ráköthetők. Zárt rendszerbe való kötés esetén szükséges a kazánvédőszelep, a Viadrusos külső hőcserélőt plusz termikus szelepet beépíteni. Az általunk feltüntetett árak tartalmazzák a hőszigetelt burkolatot, és a huzatszabályzót. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy cégünk díjmentes szaktanácsadást biztosít, ezért amennyiben szüksége van segítségre a termékekkel vagy esetleg a szállítással kapcsolatban, az elérhetőségeinken keressen bátran!

Olvassa tovább!
1 termék felel meg a szűrésnek
1 termék felel meg a szűrésnek