BWT

A BWT energiatakarékos és környezetbarát vízkezelő berendezéseket kínál a mai legmodernebb technológiával. BWT vízlágyító berendezések kedvező áron a Netkazánnál!

Hogyan legyünk takarékosak anélkül hogy környezetünket károsítanánk? A víztisztítás, vízlágyítás és fertőtlenítés minden területén találkozunk a BWT márka jelzéssel rendelkező készülékekkel, kielégítve a háztartási,illetve ipari igényeket. A BEST WATER TECHNOLOGY cégcsoport osztrák irányítási központtal (MONDSEE), Német központi gyárral, átfogó technológiákat, szolgáltatásokat tud nyújtani megrendelőinek ivóvíz, fűtési és kazánvízkezelésre, uszodavíz tisztító, fertőtlenítő és vízlágyító rendszerekre. Az ipari légkondicionálás különböző területein hűtési oldalon használt vízkezelő technológiákra. Kiválóan alkalmazhatóak a fejlesztéseik a világgazdaság különböző iparágazataiban, melyeket a BWT korszerű kutatófejlesztő- központjainak kimagasló tudású szakemberei garantálnak hetvenhat leányvállalatánál és holding társaságánál. Ezáltal vezető szerepet tudtak elérni a világon az újítások, fejlesztések számos területén, és járulnak hozzá a cégcsoport világelsőségéhez garantálva a piacvezető szerepet. A Magyar piacra a rendszerváltás után 1994-ben lépett be létrehozva a Bwt&Christ Hungária Kft-t, mint gyártó (Nagykanizsa) és forgalmazó leányvállalat. 2008-ban egyesül a CWG Hungary Víztechnikai Kft-vel és megalakul Magyarország piacvezető vízkezelő berendezéseket gyártó és forgalmazó cége. A termékeiket használva háztartásunk konyhagépei(mosogató ,mosógépei) csaptelepei karbantartási és szervizköltségei jelentősen csökkennek, mosószer és tisztítószer igényünk is lecsökken megkímélve környezetünket a vegyi szennyezéstől. Nem utolsó szempont az sem, hogy a háztartási büdzsé terhei megtakarítást fognak jelezni. A BWT Hungária által Magyarországon forgalmazott termékek kiváló beüzemelő és szerviz hálózattal a hátterében kerül értékesítésre. Reméljük, kínálatunk elnyerte tetszését, és igényeinek elképzeléseinek megfelelő teljesítményű, minőségi terméket sikerül választani. Ha segítségre van szüksége a kiválasztásnál, ne habozzon, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Gyakori keresések
30 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.