A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Hőterm kazán

A Hőterm az egyik népszerű és magas minőséget képviselő hazai lemez vegyes tüzelésű kazánokat kínál felső füstcsöves és nagy ajtós kivitelben a Netkazánnál!

Hőterm kazán, a megbízható és minőségi megoldás! Napjainkban Magyarországon meglehetősen sokan használnak Hőterm kazánokat, s ez nem csak azért van így, mert a készülékek olcsók, hanem azért is, mert a Hőterm kazánok megbízható és minőségi megoldást jelentenek a családok számára, már hosszú évtizedek óta. A gyár 1967-ben alakult, s azt is érdemes róla tudni, hogy Magyarország első kazángyára. A Hőterm Vegyestüzelésű kazánoknak már tradíciójuk van, s ez külföldön épp annyira igaz, mint hazánkban. A gyártás jelenleg hatvan fővel történik, s a gyártásfejlesztések is állandó ütemben folynak. Továbbá fontos tudni, hogy a Hőterm kazánok megfelelnek minden Európai Uniós szabványnak és szabálynak, s éppen ezért kaphatták meg a CE jelzés használati jogát is. Nem kérdéses, hogy a Hőterm elkötelezett a minőség és a megbízhatóság iránt, s ez a termékeken is jól látszik. A Hőterm Vegyestüzelésű kazánok minden esetben időtállóak, s kiváló hatásfokkal dolgoznak még a legnehezebb körülmények között is. Amennyiben Önt is Hőterm kazánok, vagy Hőterm Vegyestüzelésű kazánok érdeklik, kérjük, hogy ne mulassza el megtekinteni a kínálatunkat, amelyben minden fontos típust megtalál. A nálunk található kazánok esetében érvényes garanciák járnak a termékek mellé, így ha bármelyik készülékkel gond adódna, a garancia azonnal érvényesíthető. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a Hőterm kazánok esetében a hibalehetőség meglehetősen kicsi, mivel a kazánok felépítése az esetleges hibák ellen tökéletes védelmet nyújt. Ha tehát, minőségi kazánt szeretne vásárolni, keresse a Hőterm kazánokat a weboldalunkon!

Olvassa tovább!
3 termék felel meg a szűrésnek
3 termék felel meg a szűrésnek