Totya

A Totya kazánok gyártója egy 25 éves tapasztalatra építő megbízható magyar cég széles kínálattal öntvény vegyes tüzelésű kazánokból és puffertárolókból.

Totya Kazán: minőség és megbízhatóság! Amennyiben le szeretné cserélni elhasználódott kazánját, egy Totya Kazán kiváló lehetőséget biztosíthat az Ön számára. A Totya Kazánok általános jellemzője az egyszerű használat, s a zökkenőmentes üzemeltetés. Ugyanakkor, a gyártó egyéb tényezőkre is odafigyelt, mint például a tüzelőajtó nagy mérete, amely ideális akár nagyobb méretű tüzelőanyag befogadására is. Ugyanakkor, a Totya Kazánok kapcsán a megfelelő szigetelés is nagy hangsúlyt kapott, s így a hatásfok is nőtt! A kazánok esetében az égés folyamata több módon is befolyásolható. Automatikus huzatszabályzóval, de természetesen manuális szabályzással is. Továbbá, fontos megemlíteni, hogy a Totya Kazánok, az átlátható füstjáratoknak és ideálisan kialakított hamutérnek köszönhetően, könnyedén és gyorsan tisztíthatóak, s a használatuk nem igényel különösebb előképzettséget. Hőszigetelt burkolatuknak köszönhetően kiváló hatásfokot képesek elérni, amihez természetesen az 5 milliméter vastagságú hőálló acélból készült tűztér is nagyban hozzájárul. Egy Totya Kazán fontos jellemzője a gazdaságos üzemeltetés, s természetesen a zökkenőmentes használat is! A kazánok hozzáköthetőek zárt és nyitott fűtési rendszerekhez és puffer tartállyal, illetve melegvíz-tárolókkal is csatlakoztathatóak. Ha meg szeretné ismerni az egyes Totya Kazán típusokat, kérjük, hogy görgessen a termékekhez és tekintse meg az ajánlatainkat. Ne feledje, hogy kérdéseivel bármikor felkereshet minket, így ha ki szeretné használni ingyenes szaktanácsadásunkat, hívjon minket bizalommal!

149 db termék
3 év garancia
ingyenes
Totya Marina pellet kályha 6 kW

Totya Marina pellet kályha 6 kW

rendelhető bővebb info web ár:262.515 Ft kosárba további paraméterek
Gyártó Totya Kategória Légfűtéses pellet kályha Névleges teljesítmény: 6.00 kW Szezonális hatásfok: 87.00 % Totya Marina pellet kályha 6 kW fekete, bordó vagy ekrü színben elérhető kiváló hatásfokkal.