Totya

A Totya kazánok gyártója egy 25 éves tapasztalatra építő megbízható magyar cég széles kínálattal öntvény vegyes tüzelésű kazánokból és puffertárolókból.

Totya Kazán: minőség és megbízhatóság! Amennyiben le szeretné cserélni elhasználódott kazánját, egy Totya Kazán kiváló lehetőséget biztosíthat az Ön számára. A Totya Kazánok általános jellemzője az egyszerű használat, s a zökkenőmentes üzemeltetés. Ugyanakkor, a gyártó egyéb tényezőkre is odafigyelt, mint például a tüzelőajtó nagy mérete, amely ideális akár nagyobb méretű tüzelőanyag befogadására is. Ugyanakkor, a Totya Kazánok kapcsán a megfelelő szigetelés is nagy hangsúlyt kapott, s így a hatásfok is nőtt! A kazánok esetében az égés folyamata több módon is befolyásolható. Automatikus huzatszabályzóval, de természetesen manuális szabályzással is. Továbbá, fontos megemlíteni, hogy a Totya Kazánok, az átlátható füstjáratoknak és ideálisan kialakított hamutérnek köszönhetően, könnyedén és gyorsan tisztíthatóak, s a használatuk nem igényel különösebb előképzettséget. Hőszigetelt burkolatuknak köszönhetően kiváló hatásfokot képesek elérni, amihez természetesen az 5 milliméter vastagságú hőálló acélból készült tűztér is nagyban hozzájárul. Egy Totya Kazán fontos jellemzője a gazdaságos üzemeltetés, s természetesen a zökkenőmentes használat is! A kazánok hozzáköthetőek zárt és nyitott fűtési rendszerekhez és puffer tartállyal, illetve melegvíz-tárolókkal is csatlakoztathatóak. Ha meg szeretné ismerni az egyes Totya Kazán típusokat, kérjük, hogy görgessen a termékekhez és tekintse meg az ajánlatainkat. Ne feledje, hogy kérdéseivel bármikor felkereshet minket, így ha ki szeretné használni ingyenes szaktanácsadásunkat, hívjon minket bizalommal!

194 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.