Sietünk!
 
Pontosan tudjuk azt, hogy azért vásárolt mert szüksége van rá. Ezért sietünk, igyekszünk a lehető leghamarabb az otthonáig vinni. Segíti ezt, hogy a Netkazán, valós webáruház, hatalmas árukészletünk van. Éppen ezért merjük megígérni Önnek azt, hogy a megrendelését követően a lehető leghamarabb kiszállítjuk a megvásárolt árut. (A házhozszállítás a legtöbb esetben pár napon belül lezajlik, ezért a megrendelést követő napon, vagy néhány napon belül Önnél van, amit megvett.) Azoknál a termékeknél, ahol a szállítási idő hosszabb, úgy egyedileg egyeztetünk az ügyféllel.
 
Van egy adat amire büszkék vagyunk: az Árukeresőn leadott vásárlóink visszajelzése szerint a nálunk vásárolt termékek 99%-át 10 napon belül teljesítettük, sokszor szállítási költség mentesen.

 

Kattintson, nézzen szét a webáruházunkban: https://netkazan.hu/
Szállítási információk részletesen Itt: Szállítás
 
 
*: Az adat változását figyelemmel lehet kísérni az árukeresőn a következő linken: https://www.arukereso.hu/stores/netkazan-hu-s54418/#velemenyek
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.