A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

A kazán blog segítséget jelent

A kazán blog azért indult el, mert sokan vannak, akik nem ismerik a kazánokat, a kazán típusokat, ezért segíteni szeretnénk, mielőtt megvásárolod a kazánt. A kazán blogban igyekszünk a lehető legtöbb kérdést előre megválaszolni, több bejegyzést is lehet olvasni tőlünk, kazánokról, kazánvásárlási tanácsokról.
 

 

 

 

Miben segít neked a kazán blog?

 

 

A kazán blogból rengeteg kérdésedre választ kaphatsz: elmondjuk, hogy melyek azok az extrák, melyekre esetleg szükséged lehet, és mi tartozik a teljesen felesleges kiegészítők közé. Segítünk kazán vásárlásakor, elmondjuk a legfontosabb információkat, amiket mindenképp figyelembe kell venned. Mindenkinek más az ideális kazán, ezért amikor kiválasztod fontos figyelmed a kazán teljesítményére és a kazán hatásfokára kell figyelned. Ez kettő a legfontosabb fontos műszaki adat. Jó, ha tudod, hogy mi a különbség a turbós és a kondenzációs kazánok között? Nem mindegy, hogy valaki öntvény vagy lemez vegyestüzelésű kazánt vásárol. Ebben a cikkünkben írtuk meg a különbséget, és hogyan érdemes eldöntened, melyikre van szükséged (Öntvény,vagy a lemez vegyestüzelésű kazán a jobb?)  

 

 

 

Ezért olvass minket

 

 

Azért javasoljuk, hogy rendszeresen olvass a kazán blog bejegyzései között, hiszen itt minden olyan kérdésére választ kapsz, melyek megkönnyítik a választást. (Ha tudod, hogy milyen kazánra van szükséged, akkor itt megtalálod: www.netkazan.hu, ha inkább szakértő segítségét kérnéd, akkor szeretettel várjuk a hívásodat (TELEFON: +3642596240)  

 

 

 

Gondold át

 

 

Tudjuk, hogy nagy kiadás: egy kazán ára elérheti akár a több százezer forintot is, ezért mi arra kérünk, hogy vásárlás előtt alaposan tájékozódj. Ha esetleg mégsem tudod eldönteni, hogy melyik típusú kazán az ideális neked, akkor keress minket, szívesen segítünk.

Kapcsolódó blogposztok

Elektromos radiátor

Azért, mert gyors, esztétikus, csendes, a beépített termosztátja miatt akár tizedfoknyi különbséget is észrevesz, és azonnal korrigál: és persze a hiedelemmel ellentétben nem annyira drága árammal fűteni. De, ennél több érvünk van. Tudd meg.

Tovább a cikkhez

Így válassz bojlert

Nem csak azért lesz neked ez a cikk érdekes, mert mindent megtudsz a bojlerről, hanem azért is, mert segítünk kiválasztani az ideális bojler t. 

Tovább a cikkhez

5+1 indok, amiért szükséged van vízlágyítóra

Egy tavaly készült felmérés szerint hazánkban az Alföldön (és Zala megyében) általában lágy, az ország nagy részén közepesen kemény, míg nagy területeken – például Budapesten, és Pest megye jelentős területén - kemény a víz. De mit jelent az, hogy kemény a víz, és miért fontos lágyítani? Most minden kiderül.

Tovább a cikkhez

A kondenzációs gázkazán

Akár 90% feletti szezonális hatásfok, csúcstechnológia, kitűnő ár-érték arány. Ez a kondenzációs gázkazán , amely az egyik legmodernebb fűtési technológia. De miért válaszd, és mit kell még tudni róla?

Tovább a cikkhez

Miért húszévente cseréled le?

Ennyi idő alatt a gyereked biztosan nagykorú lesz, az autódat pedig többször lecserélted. Csak szegény csaptelep marad évtizedekig munkában. Elmondjuk, hogy miért ódzkodsz tőle (és valószínűleg ez a legszókimondóbb cikkünk)

Tovább a cikkhez

Így spórolj a vízzel

Egy magyar család éves vízszámlája, körülbelül egyhavi átlagfizetést tesz ki. Érdemes elolvasnod azokat a tippeket, amelyeket azért írtunk le neked, hogy spórolni tudj a vízszámládon. Ebben a cikkben kizárólag a lakáson (házon) belüli vízszámla csökkentési tippekkel foglalkozunk, amiket ha betartasz, körülbelül 17-19%-kal csökkenni fog a számlád.

Tovább a cikkhez