Családi Házak Fűtése

2014.01.01.
Családi Házak Fűtése

Egy távfűtéssel fűtött lakásban lakó számára nem jelent gondot a fűtés (függetlenül attól, hogy vannak előnyei, és hátrányai is), hiszen a fűtés központilag van megoldva. Teljesen más a helyzet ha családi házban laksz, mert ebben az esetben neked kell gondoskodni arról, hogyan, mennyit, mivel, és miként fűtesz. Mondunk pár fontos dolgot, mire figyelj oda.

AranytanácsokFontos, hogy a kazán teljesítménye mindig aszerint legyen kiválasztva, amit az adott ház igényel. (Itt az igényel szón nagy hangsúly van, mert egy 1980-ban épült 120 négyzetméteres, kevésbé szigetelt háznak a fűtési igénye teljesen más, mint egy 2018-ban épült ugyanakkora házé).Amikor a fűtésrendszereden gondolkodsz, több fajta kazán közül lehet választani: fontos eldöntened, hogy mivel fűtesz mert a fa, gáz és a vegyestüzelésű típusok melyek mindegyike egyaránt elterjedt. (Ide kattints, itt már írunk a kazánfajtákról, megtudhatod melyiknek milyen előnye és hátránya van) (Itt a cikk: Milyen kazánt vegyek?)Mindennél fontosabb: a korszerűségBármit is választasz nagyon fontos, hogy az eszköz, és a fűtés módja korszerű legyen, hiszen manapság már olyan kazánokat is lehet kapni, melyeknek a hatásfoka vagy megközelíti a száz százalékot, ami azt jelenti, hogy a felvett energiának csak egy nagyon csekély része vész el. (Ennél jelenleg kevés a korszerűbb megoldás)Fontos, hogy milyen fűtőtestek, radiátorok kerülnek beépítésre. A mai modern lapradiátorok a leginkább elterjedtek (nekünk az egyik kedvencünk a Sanica, ide kattintva találod meg őket) , hiszen az ilyen radiátorok képesek egyik legjobban leadni a hőt. A csöveknek a vastagsága is fontos. Azt gondolod, hogy a vastag a jobb, de nem: a korszerű fűtés rendszerek már vékony csövekkel rendelkeznek, hiszen ezekben kevesebb vízre van szükség, melyet kevesebb energiával is lehet felfűteni.Teljes körű segítségHa szeretnéd a családi házadat a lehető legjobban és legkisebb költségek mellett fűteni, akkor érdemes szétnézned nálunk a netkazán oldalán, ahol rengeteg fajta kazánt találsz: gázkazántkondenzációs kazántvegyestüzelésű kazánt, de hybrid kazántpellet kazánt vagy akár elektromos kazánt, is találsz a kínálatunkban.GaranciaMinden egyes kazán, amit a netkazan.hu oldalon találsz garanciális, a legtöbb esetben ingyenesen szállítjuk házhoz, és minden megvásárolt kazánhoz teljes magyarnyelvű leírást kapsz. Természetesen a honlapon látod minden kazán legfontosabb műszaki paramétereit. Kattints, és nézz szét a netkazan.hu oldalon. Ha inkább szakértő segítségét kérnéd, akkor szeretettel várjuk a hívásodat (+3642596240) de imádnánk ha a Facebookon is követnél minket.

Kapcsolódó cikkek

5 ok amiért megéri a fűtési keringető szivattyú 2020.05.23. 5 ok amiért megéri a fűtési keringető szivattyú A keringető szivattyú a fűtési rendszered egyik legfontosabb része. Arra szolgál, hogy a fűtési rendszeredben levő vizet megkeringtesse, ezzel mindig megfelelő hőmérsékletű vizet kapj ott, ahol szeretnél, például akkor amikor kinyitod a csapot a fürdőben. De miért éri ez meg? tovább Így válassz kerti szivattyút! 2020.05.22. Így válassz kerti szivattyút! Rengeteg aprónak tűnő, de lényeges szempontot kell figyelembe venned mielőtt kiválasztod, és megvásárolod a kerti szivattyúdat, különben előfordulhat, hogy az ablakon kidobott pénzzé válik a terved. Ebben a cikkben segítünk, összegyűjtjük a legfontosabb választási szempontokat. tovább Lakásfelújítási támogatás 2021: ezt kell tudni róla 2021.01.11. Lakásfelújítási támogatás 2021: ezt kell tudni róla 2021 január elsejétől elérhető a lakásfelújítási támogatás 2021 program, amely minden eddiginél kedvezőbb feltételeket kínál arra, hogy – maximum 3 000 000 forintos, utólagos elszámolású és vissza nem térítendő – állami támogatás segítségével felújítsuk, korszerűsítsük az otthonunkat. Mivel ez a téma sokakat érinthet, egyetlen cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit az otthon felújítási programról tudni lehet és kell. tovább Az 5 legfontosabb fürdőszoba kiegészítő 2021.01.22. Az 5 legfontosabb fürdőszoba kiegészítő Képzeld el a fürdőszobádat bármilyen kiegészítő nélkül. Nem csak sivár és szokatlan lenne, hanem szinte használhatatlan is. Ebben a cikkben összegyűjtöttük az 5 legfontosabb fürdőszobai kiegészítőket: apróságok lesznek, de nélkülözhetetlenek. tovább Így tartsd bent a meleget a házadban 2021.01.20. Így tartsd bent a meleget a házadban Magyarországon októbertől áprilisig tart a fűtési szezon, ilyenkor a legmagasabb rezsiköltségünk a fűtés. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány pénztárcasegítő tanácsot, és elmondjuk, hogyan tartsd bent a házadban / lakásodban a meleget. Olvasd el, mert apróságokon múlhat az, mennyit fizetsz. tovább Így kerüld el a CO mérgezést 2021.01.16. Így kerüld el a CO mérgezést Vajon mennyit ér az élet? Azért tesszük fel ezt a provokatív kérdést, mert egyetlen (apró) és jelentéktelen összegbe kerülő műszer már bárkit megvéd attól, hogy elkerülje az akár halálos szén-monoxid mérgezést. Elmondunk mindent, amit tudni kell a CO-ról, mitől olyan mérgező, és pontosan hogyan kerüld el. Ez a cikk megmentheti az életedet. tovább
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.