Családi Házak Fűtése

2014.01.01.
Családi Házak Fűtése

Egy távfűtéssel fűtött lakásban lakó számára nem jelent gondot a fűtés (függetlenül attól, hogy vannak előnyei, és hátrányai is), hiszen a fűtés központilag van megoldva. Teljesen más a helyzet ha családi házban laksz, mert ebben az esetben neked kell gondoskodni arról, hogyan, mennyit, mivel, és miként fűtesz. Mondunk pár fontos dolgot, mire figyelj oda.

AranytanácsokFontos, hogy a kazán teljesítménye mindig aszerint legyen kiválasztva, amit az adott ház igényel. (Itt az igényel szón nagy hangsúly van, mert egy 1980-ban épült 120 négyzetméteres, kevésbé szigetelt háznak a fűtési igénye teljesen más, mint egy 2018-ban épült ugyanakkora házé).Amikor a fűtésrendszereden gondolkodsz, több fajta kazán közül lehet választani: fontos eldöntened, hogy mivel fűtesz mert a fa, gáz és a vegyestüzelésű típusok melyek mindegyike egyaránt elterjedt. (Ide kattints, itt már írunk a kazánfajtákról, megtudhatod melyiknek milyen előnye és hátránya van) (Itt a cikk: Milyen kazánt vegyek?)Mindennél fontosabb: a korszerűségBármit is választasz nagyon fontos, hogy az eszköz, és a fűtés módja korszerű legyen, hiszen manapság már olyan kazánokat is lehet kapni, melyeknek a hatásfoka vagy megközelíti a száz százalékot, ami azt jelenti, hogy a felvett energiának csak egy nagyon csekély része vész el. (Ennél jelenleg kevés a korszerűbb megoldás)Fontos, hogy milyen fűtőtestek, radiátorok kerülnek beépítésre. A mai modern lapradiátorok a leginkább elterjedtek (nekünk az egyik kedvencünk a Sanica, ide kattintva találod meg őket) , hiszen az ilyen radiátorok képesek egyik legjobban leadni a hőt. A csöveknek a vastagsága is fontos. Azt gondolod, hogy a vastag a jobb, de nem: a korszerű fűtés rendszerek már vékony csövekkel rendelkeznek, hiszen ezekben kevesebb vízre van szükség, melyet kevesebb energiával is lehet felfűteni.Teljes körű segítségHa szeretnéd a családi házadat a lehető legjobban és legkisebb költségek mellett fűteni, akkor érdemes szétnézned nálunk a netkazán oldalán, ahol rengeteg fajta kazánt találsz: gázkazántkondenzációs kazántvegyestüzelésű kazánt, de hybrid kazántpellet kazánt vagy akár elektromos kazánt, is találsz a kínálatunkban.GaranciaMinden egyes kazán, amit a netkazan.hu oldalon találsz garanciális, a legtöbb esetben ingyenesen szállítjuk házhoz, és minden megvásárolt kazánhoz teljes magyarnyelvű leírást kapsz. Természetesen a honlapon látod minden kazán legfontosabb műszaki paramétereit. Kattints, és nézz szét a netkazan.hu oldalon. Ha inkább szakértő segítségét kérnéd, akkor szeretettel várjuk a hívásodat (+3642596240) de imádnánk ha a Facebookon is követnél minket.

Kapcsolódó cikkek

Kötelező a szénmonoxid érzékelő a magánszálláshelyeken 2023.04.06. Kötelező a szénmonoxid érzékelő a magánszálláshelyeken Bár az otthonodban is hasznos, egy 2023 január elsején hatályba lépett rendelet szerint – idézzük – „ha a szálláshely fűtése bármilyen tüzelőanyag égésével járó berendezéssel történik (gázkazán, gázkonvektor, kályha, kandalló, cserépkályha stb.), kötelező füstjelzőt és szén- monoxid érzékelőt elhelyezni.” A jogszabály azonnal hatályba lépett. tovább Korszerűsítenéd otthonod? Mutatjuk, hogy milyen lehetőségek vannak a finanszírozásra! 2023.03.14. Korszerűsítenéd otthonod? Mutatjuk, hogy milyen lehetőségek vannak a finanszírozásra! Számos megoldás van arra, amivel egy lakás energiahatékonyabbá tehető, és ezen eszközök, munkálatok finanszírozására is vannak kedvező lehetőségek. Összefoglaljuk a korszerűsítés hatásait az otthonodra, valamint mutatjuk a legkedvezőbb energetikai korszerűsítésre fordítható hiteleket, és a családtámogatások erre a célra történő felhasználásának lehetőségeit. tovább 5 ok amiért megéri a cirkulációs szivattyú 2020.05.23. 5 ok amiért megéri a cirkulációs szivattyú A cirkulációs szivattyú a használati melegvíz rendszered egyik legfontosabb része. Arra szolgál, hogy a cirkulációs használati melegvíz rendszeredben levő vizet megkeringtesse, ezzel mindig megfelelő hőmérsékletű vizet kapj ott, ahol szeretnél, például akkor amikor kinyitod a csapot a fürdőben. De miért éri ez meg? tovább Mit kell tudni a szénmonoxid érzékelőről? 2014.11.16. Mit kell tudni a szénmonoxid érzékelőről? A [szénmonoxid vészjelző](https://netkazan.hu/termekek/szenmonoxid-erzekelo/278) feladata az, hogy érzékelje és megfelelő módon jelezze, ha a légtérben mérgező szénmonoxid található. Európában többféle szabvánnyal ellátott készülék is a kezünkbe kerülhet, ám lehetőleg vásároljuk olyat, amelyik a brit és az amerikai tanúsítványok által van jóváhagyva, hiszen ezek hatékonyabban működnek. tovább Így válassz kerti szivattyút! 2020.05.22. Így válassz kerti szivattyút! Rengeteg aprónak tűnő, de lényeges szempontot kell figyelembe venned mielőtt kiválasztod, és megvásárolod a kerti szivattyúdat, különben előfordulhat, hogy az ablakon kidobott pénzzé válik a terved. Ebben a cikkben segítünk, összegyűjtjük a legfontosabb választási szempontokat. tovább Lakásfelújítási támogatás 2021: ezt kell tudni róla 2021.01.11. Lakásfelújítási támogatás 2021: ezt kell tudni róla 2021 január elsejétől elérhető a lakásfelújítási támogatás 2021 program, amely minden eddiginél kedvezőbb feltételeket kínál arra, hogy – maximum 3 000 000 forintos, utólagos elszámolású és vissza nem térítendő – állami támogatás segítségével felújítsuk, korszerűsítsük az otthonunkat. Mivel ez a téma sokakat érinthet, egyetlen cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit az otthon felújítási programról tudni lehet és kell. tovább
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.