Családi Házak Fűtése

2014.01.01.
Családi Házak Fűtése

Egy távfűtéssel fűtött lakásban lakó számára nem jelent gondot a fűtés (függetlenül attól, hogy vannak előnyei, és hátrányai is), hiszen a fűtés központilag van megoldva. Teljesen más a helyzet ha családi házban laksz, mert ebben az esetben neked kell gondoskodni arról, hogyan, mennyit, mivel, és miként fűtesz. Mondunk pár fontos dolgot, mire figyelj oda.

AranytanácsokFontos, hogy a kazán teljesítménye mindig aszerint legyen kiválasztva, amit az adott ház igényel. (Itt az igényel szón nagy hangsúly van, mert egy 1980-ban épült 120 négyzetméteres, kevésbé szigetelt háznak a fűtési igénye teljesen más, mint egy 2018-ban épült ugyanakkora házé).Amikor a fűtésrendszereden gondolkodsz, több fajta kazán közül lehet választani: fontos eldöntened, hogy mivel fűtesz mert a fa, gáz és a vegyestüzelésű típusok melyek mindegyike egyaránt elterjedt. (Ide kattints, itt már írunk a kazánfajtákról, megtudhatod melyiknek milyen előnye és hátránya van) (Itt a cikk: Milyen kazánt vegyek?)Mindennél fontosabb: a korszerűségBármit is választasz nagyon fontos, hogy az eszköz, és a fűtés módja korszerű legyen, hiszen manapság már olyan kazánokat is lehet kapni, melyeknek a hatásfoka vagy megközelíti a száz százalékot, ami azt jelenti, hogy a felvett energiának csak egy nagyon csekély része vész el. (Ennél jelenleg kevés a korszerűbb megoldás)Fontos, hogy milyen fűtőtestek, radiátorok kerülnek beépítésre. A mai modern lapradiátorok a leginkább elterjedtek (nekünk az egyik kedvencünk a Sanica, ide kattintva találod meg őket) , hiszen az ilyen radiátorok képesek egyik legjobban leadni a hőt. A csöveknek a vastagsága is fontos. Azt gondolod, hogy a vastag a jobb, de nem: a korszerű fűtés rendszerek már vékony csövekkel rendelkeznek, hiszen ezekben kevesebb vízre van szükség, melyet kevesebb energiával is lehet felfűteni.Teljes körű segítségHa szeretnéd a családi házadat a lehető legjobban és legkisebb költségek mellett fűteni, akkor érdemes szétnézned nálunk a netkazán oldalán, ahol rengeteg fajta kazánt találsz: gázkazántkondenzációs kazántvegyestüzelésű kazánt, de hybrid kazántpellet kazánt vagy akár elektromos kazánt, is találsz a kínálatunkban.GaranciaMinden egyes kazán, amit a netkazan.hu oldalon találsz garanciális, a legtöbb esetben ingyenesen szállítjuk házhoz, és minden megvásárolt kazánhoz teljes magyarnyelvű leírást kapsz. Természetesen a honlapon látod minden kazán legfontosabb műszaki paramétereit. Kattints, és nézz szét a netkazan.hu oldalon. Ha inkább szakértő segítségét kérnéd, akkor szeretettel várjuk a hívásodat (+3642596240) de imádnánk ha a Facebookon is követnél minket.

Kapcsolódó cikkek

Miért fontos az iszapleválasztó? 2023.11.14. Miért fontos az iszapleválasztó? Kezdjük a legfontosabbal: a kazán karbantartása vagy cseréje során iszapleválasztó, más néven szennyeződésleválasztó telepítése szükséges, hogy megvédje a rendszert a vízben lévő olyan mikroszennyeződésektől, mint az oldott levegő, a különböző koszok, iszap. De mi is az az iszapleválasztó? Mire való és milyen előnyei vannak? Ebben a cikkben megírtuk! tovább Babaváró és CSOK röviden, érthetően 2023.11.14. Babaváró és CSOK röviden, érthetően Amennyiben megfeleltél a nem túl szigorú feltételeknek, a kormány jelentős kedvezményekkel támogatta az otthonod felújítását és a gyermekvállalást 2015 évtől. Nemrég azonban megváltoztatták a Babaváró, a CSOK és a falusi CSOK feltételeit. Íme mi változott és mi lesz érvényben 2024-től, röviden, érthetően. tovább Amit érdemes tudni az elektromos fűtésről 2023.10.09. Amit érdemes tudni az elektromos fűtésről Sokan a mai napig ódzkodnak az elektromos fűtéstől pedig rengeteg olyan előnye van, amely kitűnő kiegészítő vagy akár fő fűtéssé teheti. Gyakran felmerül a kérdés, hogy mennyibe kerül az elektromos fűtés kiépítése és vajon jó választás-e? Ebben a cikkben sokmindent megválaszolunk. tovább Hogyan határozhatom meg, hogy mekkora teljesítményű kazán kell? 2014.05.19. Hogyan határozhatom meg, hogy mekkora teljesítményű kazán kell? [Kazán](https://netkazan.hu/) vásárlása előtt mindenképpen fontos eldönteni, hogy milyen teljesítményű berendezésre is van szükségünk. Ilyenkor számtalan tényezőt kell figyelembe venni és ha ezeket összegeztük, akkor pontosan meg lehet határozni, hogy mekkora készüléket kell megvásárolnunk magunknak ahhoz, hogy a komfortérzetünk ne sérüljön egyáltalán. tovább Ezért fontos a gázkazán átnézése a fűtési szezon előtt! 2023.09.19. Ezért fontos a gázkazán átnézése a fűtési szezon előtt! Ha gázkazánnal fűtesz, akkor a fűtési szezon megkezdése előtt – minden évben - át kell nézetned a kazánt egy szakértővel: egyrészt azért, hogy biztonságosan és gazdaságosan működik-e, másrészt azért, mert sok esetben a rendszeres ellenőrzés a garancia egyik feltétele. Hogyan kell átvizsgálni a kazánt? Mi a teendőd a szezon előtt? Íme! tovább Száraz fűtőbetétes bojlerek 2023.08.21. Száraz fűtőbetétes bojlerek Technikailag a bojler egy olyan szerkezet, amely nem csak a víz felmelegítésére, hanem melegen tartására és tárolására is szolgál, kielégíti a családok melegvíz-igényét. A megfelelő bojlert számtalan szempontot átgondolva kell kiválasztani: figyelembe kell venni a fogyasztást, az ár-érték arányt, a méretet és érdemes elgondolkodni a száraz fűtőbetétes modelleken. tovább
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.