A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Családi Házak Fűtése

Egy távfűtéssel fűtött lakásban lakó számára nem jelent gondot a fűtés (függetlenül attól, hogy vannak előnyei, és hátrányai is), hiszen a fűtés központilag van megoldva. Teljesen más a helyzet ha családi házban laksz, mert ebben az esetben neked kell gondoskodni arról, hogyan, mennyit, mivel, és miként fűtesz. Mondunk pár fontos dolgot, mire figyelj oda.

AranytanácsokFontos, hogy a kazán teljesítménye mindig aszerint legyen kiválasztva, amit az adott ház igényel. (Itt az igényel szón nagy hangsúly van, mert egy 1980-ban épült 120 négyzetméteres, kevésbé szigetelt háznak a fűtési igénye teljesen más, mint egy 2018-ban épült ugyanakkora házé).Amikor a fűtésrendszereden gondolkodsz, több fajta kazán közül lehet választani: fontos eldöntened, hogy mivel fűtesz mert a fa, gáz és a vegyestüzelésű típusok melyek mindegyike egyaránt elterjedt. (Ide kattints, itt már írunk a kazánfajtákról, megtudhatod melyiknek milyen előnye és hátránya van) (Itt a cikk: Milyen kazánt vegyek?)Mindennél fontosabb: a korszerűségBármit is választasz nagyon fontos, hogy az eszköz, és a fűtés módja korszerű legyen, hiszen manapság már olyan kazánokat is lehet kapni, melyeknek a hatásfoka vagy megközelíti a száz százalékot, ami azt jelenti, hogy a felvett energiának csak egy nagyon csekély része vész el. (Ennél jelenleg kevés a korszerűbb megoldás)Fontos, hogy milyen fűtőtestek, radiátorok kerülnek beépítésre. A mai modern lapradiátorok a leginkább elterjedtek (nekünk az egyik kedvencünk a Sanica, ide kattintva találod meg őket) , hiszen az ilyen radiátorok képesek egyik legjobban leadni a hőt. A csöveknek a vastagsága is fontos. Azt gondolod, hogy a vastag a jobb, de nem: a korszerű fűtés rendszerek már vékony csövekkel rendelkeznek, hiszen ezekben kevesebb vízre van szükség, melyet kevesebb energiával is lehet felfűteni.Teljes körű segítségHa szeretnéd a családi házadat a lehető legjobban és legkisebb költségek mellett fűteni, akkor érdemes szétnézned nálunk a netkazán oldalán, ahol rengeteg fajta kazánt találsz: gázkazántkondenzációs kazántvegyestüzelésű kazánt, de hybrid kazántpellet kazánt vagy akár elektromos kazánt, is találsz a kínálatunkban.GaranciaMinden egyes kazán, amit a netkazan.hu oldalon találsz garanciális, a legtöbb esetben ingyenesen szállítjuk házhoz, és minden megvásárolt kazánhoz teljes magyarnyelvű leírást kapsz. Természetesen a honlapon látod minden kazán legfontosabb műszaki paramétereit. Kattints, és nézz szét a netkazan.hu oldalon. Ha inkább szakértő segítségét kérnéd, akkor szeretettel várjuk a hívásodat (+3642596240) de imádnánk ha a Facebookon is követnél minket.

Kapcsolódó blogposztok

Elektromos radiátor

Azért, mert gyors, esztétikus, csendes, a beépített termosztátja miatt akár tizedfoknyi különbséget is észrevesz, és azonnal korrigál: és persze a hiedelemmel ellentétben nem annyira drága árammal fűteni. De, ennél több érvünk van. Tudd meg.

Tovább a cikkhez

Így válassz bojlert

Nem csak azért lesz neked ez a cikk érdekes, mert mindent megtudsz a bojlerről, hanem azért is, mert segítünk kiválasztani az ideális bojler t. 

Tovább a cikkhez

5+1 indok, amiért szükséged van vízlágyítóra

Egy tavaly készült felmérés szerint hazánkban az Alföldön (és Zala megyében) általában lágy, az ország nagy részén közepesen kemény, míg nagy területeken – például Budapesten, és Pest megye jelentős területén - kemény a víz. De mit jelent az, hogy kemény a víz, és miért fontos lágyítani? Most minden kiderül.

Tovább a cikkhez

A kondenzációs gázkazán

Akár 90% feletti szezonális hatásfok, csúcstechnológia, kitűnő ár-érték arány. Ez a kondenzációs gázkazán , amely az egyik legmodernebb fűtési technológia. De miért válaszd, és mit kell még tudni róla?

Tovább a cikkhez

Miért húszévente cseréled le?

Ennyi idő alatt a gyereked biztosan nagykorú lesz, az autódat pedig többször lecserélted. Csak szegény csaptelep marad évtizedekig munkában. Elmondjuk, hogy miért ódzkodsz tőle (és valószínűleg ez a legszókimondóbb cikkünk)

Tovább a cikkhez

Így spórolj a vízzel

Egy magyar család éves vízszámlája, körülbelül egyhavi átlagfizetést tesz ki. Érdemes elolvasnod azokat a tippeket, amelyeket azért írtunk le neked, hogy spórolni tudj a vízszámládon. Ebben a cikkben kizárólag a lakáson (házon) belüli vízszámla csökkentési tippekkel foglalkozunk, amiket ha betartasz, körülbelül 17-19%-kal csökkenni fog a számlád.

Tovább a cikkhez