Légfűtéses kandallók: mielőtt választana

2014.12.11.
Légfűtéses kandallók: mielőtt választana

Rengeteg kandalló található a piacon, melyek közül meg kell találnunk azt, amely a legalkalmasabb lesz otthonunk fűtésére.

A kandallók egy alternatív fűtési megoldást biztosítanak azok számára, akiknek nem lehet központi fűtést alkalmaznia otthonukban. Ezek a berendezések éghető anyagokat használnak fel, hogy fűtsék otthonunkat és sokat spórolhatnak számunkra a téli hónapokban. Vannak olyan házak, ahol csak egy szobát kell fűteni. Ezekre az esetekre a légfűtéses kandalló kiváló megoldás. A légfűtő kandallónak kétféle típusa van alapvetően. A hagyományos megoldás a konvekciós fűtés, ahol a kisugárzott hővel és a természetes légjárás segítségével fűti az adott szobarészt. Ez a megoldás kisebb helyiségek esetében hatékony, ahol nincs ventillációs és befúvásos rendszer kiépítve. A légfűtéses kandallóra való beruházás igen költséghatékony és olcsó. Nagyobb szobák és helyiségek esetén biztosítanunk kell mesterségesen a légáramlást szellőzőkkel vagy kandalló ventillátorokkal. A megfelelő termék kiválasztásához szükségesek a szobák méretei és szigeteltségi állapotai, az igényeink ismerete, hogy megtaláljuk az optimális és szükséges teljesítményszintet. A kandallók beszerelését képzett szakemberek végzik, akik értik a dolgukat és kialakítják a kéményt, valamint a szükséges változtatásokat a ház szerkezetében ahhoz, hogy a kandalló biztonságosan működjön. A jó szellőzés biztosítása rendkívül fontos szempont kandallók beszerelésénél, hiszen az égéstermékek között káros gázok is vannak, amiket el kell vezetni. Ezen okból kifolyólag kandallót oda telepíthetünk, ahol van kiépítve kémény, vagy kiépíthető kémény. Otthonunk biztonsága elsődleges, ezért fontos, hogy minden előírást betartsunk a kandalló beszerelésekor. A kandalló egy kényelmes és biztonságos alternatív megoldást kínál azoknak, akik nem szeretnének havonta óriási összegeket fűtésszámlákra költeni.

Kapcsolódó cikkek

5 ok amiért megéri a fűtési keringető szivattyú 2020.05.23. 5 ok amiért megéri a fűtési keringető szivattyú A keringető szivattyú a fűtési rendszered egyik legfontosabb része. Arra szolgál, hogy a fűtési rendszeredben levő vizet megkeringtesse, ezzel mindig megfelelő hőmérsékletű vizet kapj ott, ahol szeretnél, például akkor amikor kinyitod a csapot a fürdőben. De miért éri ez meg? tovább Így válassz kerti szivattyút! 2020.05.22. Így válassz kerti szivattyút! Rengeteg aprónak tűnő, de lényeges szempontot kell figyelembe venned mielőtt kiválasztod, és megvásárolod a kerti szivattyúdat, különben előfordulhat, hogy az ablakon kidobott pénzzé válik a terved. Ebben a cikkben segítünk, összegyűjtjük a legfontosabb választási szempontokat. tovább Lakásfelújítási támogatás 2021: ezt kell tudni róla 2021.01.11. Lakásfelújítási támogatás 2021: ezt kell tudni róla 2021 január elsejétől elérhető a lakásfelújítási támogatás 2021 program, amely minden eddiginél kedvezőbb feltételeket kínál arra, hogy – maximum 3 000 000 forintos, utólagos elszámolású és vissza nem térítendő – állami támogatás segítségével felújítsuk, korszerűsítsük az otthonunkat. Mivel ez a téma sokakat érinthet, egyetlen cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit az otthon felújítási programról tudni lehet és kell. tovább Az 5 legfontosabb fürdőszoba kiegészítő 2021.01.22. Az 5 legfontosabb fürdőszoba kiegészítő Képzeld el a fürdőszobádat bármilyen kiegészítő nélkül. Nem csak sivár és szokatlan lenne, hanem szinte használhatatlan is. Ebben a cikkben összegyűjtöttük az 5 legfontosabb fürdőszobai kiegészítőket: apróságok lesznek, de nélkülözhetetlenek. tovább Így tartsd bent a meleget a házadban 2021.01.20. Így tartsd bent a meleget a házadban Magyarországon októbertől áprilisig tart a fűtési szezon, ilyenkor a legmagasabb rezsiköltségünk a fűtés. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány pénztárcasegítő tanácsot, és elmondjuk, hogyan tartsd bent a házadban / lakásodban a meleget. Olvasd el, mert apróságokon múlhat az, mennyit fizetsz. tovább Így kerüld el a CO mérgezést 2021.01.16. Így kerüld el a CO mérgezést Vajon mennyit ér az élet? Azért tesszük fel ezt a provokatív kérdést, mert egyetlen (apró) és jelentéktelen összegbe kerülő műszer már bárkit megvéd attól, hogy elkerülje az akár halálos szén-monoxid mérgezést. Elmondunk mindent, amit tudni kell a CO-ról, mitől olyan mérgező, és pontosan hogyan kerüld el. Ez a cikk megmentheti az életedet. tovább
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.