Energia besorolás a kazánoknál is

2015.03.05.
Energia besorolás a kazánoknál is

Azt már megszokhattuk, hogy a hűtőszekrények valamint a légkondicionálók esetében találkozhatunk egy energia besorolással, ebből az információból pedig számos lényeges adat kiderül. 

Hamarosan azonban a kazánokon is ugyanilyen energia besorolást fogunk találni, ami rendkívül előnyös a vásárlókra nézve. A jelenlegi helyzetben nem olyan könnyű eldönteni egy adott kazánról azt, hogy mennyire érné meg hosszútávon mellette dönteni, mennyire hatékony, mikor érdemesebb inkább egy többe kerülő készülék mellett letenni a voksot. A címkék formája hasonló lesz, mint a többi gépezetnél megszokott, azonban információ szempontjából természetesen eltérő. Más típusú információkat fog hordozni, amelyek a kazánok kapcsán relevánsak. Ezekből a címkékből megtudhatjuk többek között azt, hogy milyen hatékonyági besorolással állítja elő az adott készülék a fűtési, valamint a használati meleg vizet. Ezek az adatok rengeteget fognak segíteni a vásárlóknak, hiszen egy laikus is könnyedén ki fogja tudni választani azt, amelyik a legjobb megoldást jelenti. Vannak olyan esetek is, amikor a kazánhoz termosztátot is választanak, ez pedig könnyedén felülírhatja a készüléken megtalálható információkat, ilyenkor valamivel bonyolultabb lesz a helyzet. A különböző hatékonyságot egyes esetben javíthatják a termosztátok, másokban pedig ronthatják, így oda kell figyelni erre a részletre is. Amennyiben valaki a kazán mellé termosztátot is szeretne vásárolni, érdemes kikérni szakembereink véleményét, aki részletesen fel tud világosítani bárkit ezzel kapcsolatban. Korábban nem mehetett ennyire biztosra a vásárló akkor, ha ilyen terméket rendelt meg, hiszen egy szakszerű segítség nélkül, a rengeteg adatból nem lehetett könnyedén kiszűrni azokat, amelyek valóban hasznosak. Az új rendszerrel meg fog változni, hiszen pillanatok alatt még egy olyan személy is ismerni fogja a legfontosabb tudnivalókat a kazánról, aki gyakorlatilag semmit nem tud erről a szakterületről. Mindenképp érdemes lesz majd figyelni a címkéket és az ezeken lévő információkat. Hamarosan már láthatunk is ilyen termékeket a piacon.

Kapcsolódó cikkek

5 ok amiért megéri a fűtési keringető szivattyú 2020.05.23. 5 ok amiért megéri a fűtési keringető szivattyú A keringető szivattyú a fűtési rendszered egyik legfontosabb része. Arra szolgál, hogy a fűtési rendszeredben levő vizet megkeringtesse, ezzel mindig megfelelő hőmérsékletű vizet kapj ott, ahol szeretnél, például akkor amikor kinyitod a csapot a fürdőben. De miért éri ez meg? tovább Így válassz kerti szivattyút! 2020.05.22. Így válassz kerti szivattyút! Rengeteg aprónak tűnő, de lényeges szempontot kell figyelembe venned mielőtt kiválasztod, és megvásárolod a kerti szivattyúdat, különben előfordulhat, hogy az ablakon kidobott pénzzé válik a terved. Ebben a cikkben segítünk, összegyűjtjük a legfontosabb választási szempontokat. tovább Lakásfelújítási támogatás 2021: ezt kell tudni róla 2021.01.11. Lakásfelújítási támogatás 2021: ezt kell tudni róla 2021 január elsejétől elérhető a lakásfelújítási támogatás 2021 program, amely minden eddiginél kedvezőbb feltételeket kínál arra, hogy – maximum 3 000 000 forintos, utólagos elszámolású és vissza nem térítendő – állami támogatás segítségével felújítsuk, korszerűsítsük az otthonunkat. Mivel ez a téma sokakat érinthet, egyetlen cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit az otthon felújítási programról tudni lehet és kell. tovább Az 5 legfontosabb fürdőszoba kiegészítő 2021.01.22. Az 5 legfontosabb fürdőszoba kiegészítő Képzeld el a fürdőszobádat bármilyen kiegészítő nélkül. Nem csak sivár és szokatlan lenne, hanem szinte használhatatlan is. Ebben a cikkben összegyűjtöttük az 5 legfontosabb fürdőszobai kiegészítőket: apróságok lesznek, de nélkülözhetetlenek. tovább Így tartsd bent a meleget a házadban 2021.01.20. Így tartsd bent a meleget a házadban Magyarországon októbertől áprilisig tart a fűtési szezon, ilyenkor a legmagasabb rezsiköltségünk a fűtés. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány pénztárcasegítő tanácsot, és elmondjuk, hogyan tartsd bent a házadban / lakásodban a meleget. Olvasd el, mert apróságokon múlhat az, mennyit fizetsz. tovább Így kerüld el a CO mérgezést 2021.01.16. Így kerüld el a CO mérgezést Vajon mennyit ér az élet? Azért tesszük fel ezt a provokatív kérdést, mert egyetlen (apró) és jelentéktelen összegbe kerülő műszer már bárkit megvéd attól, hogy elkerülje az akár halálos szén-monoxid mérgezést. Elmondunk mindent, amit tudni kell a CO-ról, mitől olyan mérgező, és pontosan hogyan kerüld el. Ez a cikk megmentheti az életedet. tovább
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.