A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Menetvágó gép? Próbálja ki a Rothenberger termékeit!

Leginkább a horganyzott csövek szerelésénél, de más jellegű csőszerelési munkák során is elengedhetetlen egy menetvágó gép alkalmazása. A csúcsminőséget ezen a területen a német Rothenberger képviseli: a cég termékei hetven éve szolgálják ki az igényeket.

 
Értékes és időtakarékos munkatárs 
 
Egy menetvágó gép alkalmazására leginkább a horganyzott csövek esetében van szükség: ezeket kiváló korrózió-ellenálló tulajdonságaik miatt vízvezetékek építésére használják, éppen ezért hegeszteni nem lehet azokat. A csövek toldását, leágazásait menetképzéssel oldják meg. Amikor ilyen igény merül fel, arra a menetvágó gép ad megnyugtató választ, de a horganyzott cső mellett a különböző átmérőjű vascsövekre is lehet ezekkel menetet vágni.
 
A Netkazán.hu kínálatában a Rothenberger menetvágóiból lehet válogatni, és az egyszerűbb, gazdaságosabb megoldások mellett a csúcskategóriás eszközök is megtalálhatók. Ezek műhelymunkáknál, építkezési feladatoknál egyaránt használhatók, a biztonság garantálása érdekében lábkapcsolóval lettek felszerelve, valamint automata késtartó fej és olajozás tartozik hozzájuk. A könnyen kezelhető első és hátsó tokmány nagy szorítóerővel rendelkezik, ezért ideális mobil és helyi menetvágáshoz is, felhasználóbarát munkavégzéssel. Kapható ferde fogazású hajtóművel, elektronikus forgásirány-váltási funkcióval, a középvonaltól eltolt metszőfej felfogóegységének köszönhetően pedig a falhoz közeli menetmetszés is lehetséges. Ilyen igények esetén megtalálható a kínálatban a szűk helyekre ideális megoldás, amelyhez kisméretű fejkialakítás és kompakt házegység tartozik. Egy Rothenberger menetvágó gép értékes és időtakarékos munkatárs a csővezetékek telepítésekor, valamint a víz- és fűtésszerelési munkáknál, ráadásul a minőségi végtermékhez hosszú élettartam, ezzel pedig gazdaságos felhasználás társul.
 
Rothenberger – csőszerelésben a legjobb
 
A németországi telephelyű, ötven leányvállalattal rendelkező Rothenberger 1949 óta, azaz hetven éve törekszik a minőségre családi vállalkozásként. A vállalat világszinten is vezető szerepet tölt be a csőszerelési szerszámok gyártásában, nagy hangsúlyt fektetve a folyamatos kutatásra és fejlesztésre, valamint az innovatív megoldások keresésére. A cég teljes körű megoldásokat kínál, így nem csak a menetvágó gépek terén jelent garanciát a minőségre. Összesen 1600 alkalmazottat foglalkoztatnak, 90 országba exportálnak, a cég nevével pedig több mint kétszázötven szabadalom és névjegy forrt össze. Több mint ötezer különböző termékük van, ezzel a legszélesebb termékszortimenttel rendelkeznek a prémium kategóriás csőszerelési eszközök kínálatában.
 

Kapcsolódó blogposztok

Lejárt az idő a „régi” vegyestüzelésű kazánok felett

 A vegyestüzelésű kazánok, vagy más néven szilárdtüzelésű kazánok évtizedek óta az alap fűtési módokhoz tartoznak, melynek ideje sajnos hamarosan lejár.

Tovább a cikkhez

Elektromos fűtőpanel – az elegáns, minőségi és tartós megoldás

Képzeljen el egy fűtőtestet, amely 99 százalékos hatékonysággal üzemel, előre beprogramozható, üzemeltetése pedig egyszerre kényelmes és takarékos. Megvan? Akkor képzelje mellé, hogy még a színek és formák között is kedvére válogathat! Ezeknek a kitételeknek egytől egyig megfelel az elektromos fűtőpanelek kínálata.  

Tovább a cikkhez

Milyen törölközőszárítós radiátort vásárolj?

A fürdőszoba megtervezésekor egyre többen döntenek úgy, hogy - a magasabb komfortfokozat és a lehető legnagyobb kényelem miatt – lesz a fürdőben törölközőszárítós radiátor is. De milyen szempontok alapján válaszd ki a legjobb radiátort? Olvasd el a cikket, és minden kérdésedre választ kapsz.

Tovább a cikkhez

Milyen a jó présgép? A Rothenberger tudja a választ!

Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt. Ezt tartja a mondás, de szerencsére csupán átvitt értelemről beszélhetünk. Egy présgép ugyanis nem kisgyerekek részére készült, hanem az épületgépészetben szerelt csővezetékek szerelési munkálataira. 

Tovább a cikkhez

Univerzális fűtési megoldást kínál az apríték égőfej

Az apríték égőfej hatékonyabbá teszi egy fűtési rendszer működését: segítségével faapríték, biomassza, szén és pellet tüzelésére is alkalmassá válik egy kazán. A Termomax megoldásai webáruházunkban is elérhetőek.

Tovább a cikkhez

Olcsó és hatékony – remek befektetés a fűtési keringető szivattyú

A fűtési keringető szivattyú a leghalkabb fűtési megoldások egyike, de a hatékonyságával is kiemelkedik: alkalmazásával mindenhol a kívánt hőmérséklet garantálható, ráadásul gazdaságosan.  

Tovább a cikkhez