Menetvágó gép? Próbálja ki a Rothenberger termékeit!

2019.11.15.

Leginkább a horganyzott csövek szerelésénél, de más jellegű csőszerelési munkák során is elengedhetetlen egy menetvágó gép alkalmazása. A csúcsminőséget ezen a területen a német Rothenberger képviseli: a cég termékei hetven éve szolgálják ki az igényeket.

 

Értékes és időtakarékos munkatárs #1

 

Egy menetvágó gép alkalmazására leginkább a horganyzott csövek esetében van szükség: ezeket kiváló korrózió-ellenálló tulajdonságaik miatt vízvezetékek építésére használják, éppen ezért hegeszteni nem lehet azokat. A csövek toldását, leágazásait menetképzéssel oldják meg. Amikor ilyen igény merül fel, arra a menetvágó gép ad megnyugtató választ, de a horganyzott cső mellett a különböző átmérőjű vascsövekre is lehet ezekkel menetet vágni.

 

A Netkazán.hu kínálatában a Rothenberger menetvágóiból lehet válogatni, és az egyszerűbb, gazdaságosabb megoldások mellett a csúcskategóriás eszközök is megtalálhatók. Ezek műhelymunkáknál, építkezési feladatoknál egyaránt használhatók, a biztonság garantálása érdekében lábkapcsolóval lettek felszerelve, valamint automata késtartó fej és olajozás tartozik hozzájuk. A könnyen kezelhető első és hátsó tokmány nagy szorítóerővel rendelkezik, ezért ideális mobil és helyi menetvágáshoz is, felhasználóbarát munkavégzéssel. Kapható ferde fogazású hajtóművel, elektronikus forgásirány-váltási funkcióval, a középvonaltól eltolt metszőfej felfogóegységének köszönhetően pedig a falhoz közeli menetmetszés is lehetséges. Ilyen igények esetén megtalálható a kínálatban a szűk helyekre ideális megoldás, amelyhez kisméretű fejkialakítás és kompakt házegység tartozik. Egy Rothenberger menetvágó gép értékes és időtakarékos munkatárs a csővezetékek telepítésekor, valamint a víz- és fűtésszerelési munkáknál, ráadásul a minőségi végtermékhez hosszú élettartam, ezzel pedig gazdaságos felhasználás társul.

 


Rothenberger – csőszerelésben a legjobb #2

 

A németországi telephelyű, ötven leányvállalattal rendelkező Rothenberger 1949 óta, azaz hetven éve törekszik a minőségre családi vállalkozásként. A vállalat világszinten is vezető szerepet tölt be a csőszerelési szerszámok gyártásában, nagy hangsúlyt fektetve a folyamatos kutatásra és fejlesztésre, valamint az innovatív megoldások keresésére. A cég teljes körű megoldásokat kínál, így nem csak a menetvágó gépek terén jelent garanciát a minőségre. Összesen 1600 alkalmazottat foglalkoztatnak, 90 országba exportálnak, a cég nevével pedig több mint kétszázötven szabadalom és névjegy forrt össze. Több mint ötezer különböző termékük van, ezzel a legszélesebb termékszortimenttel rendelkeznek a prémium kategóriás csőszerelési eszközök kínálatában.

 

Kapcsolódó cikkek

Így válaszd ki a megfelelő csaptelepet 2019.10.31. Így válaszd ki a megfelelő csaptelepet Ha figyelembe veszel néhány fontos dolgot és betartol pár szabályt akkor magabiztosan ki tudod majd választani a legjobban hozzád illőt. Cikkünket érdemes elolvasni, mert hasznos segítséget kapsz ahhoz, hogy kiválaszd a kádtöltőt, a mosogató, vagy mosdó csaptelepedet. tovább Így válassz kerti szivattyút! 2020.05.22. Így válassz kerti szivattyút! Rengeteg aprónak tűnő, de lényeges szempontot kell figyelembe venned mielőtt kiválasztod, és megvásárolod a kerti szivattyúdat, különben előfordulhat, hogy az ablakon kidobott pénzzé válik a terved. Ebben a cikkben segítünk, összegyűjtjük a legfontosabb választási szempontokat. tovább Kádtöltő csaptelepek: tippek, trükkök a választáshoz. 2020.05.23. Kádtöltő csaptelepek: tippek, trükkök a választáshoz. Egy felmérés szerint az otthonunk csaptelepeinket nagyjából 20 évre vásároljuk. Ez idő alatt csak akkor nem cseréljük le hacsak nem azért, mert elromlott, meghibásodott. Éppen emiatt nem mindegy, hogy milyen – kádtöltő – csaptelepet veszünk. Összegyűjtöttünk tippeket, trükköket, amelyek segítenek a választásban. tovább Így válassz zuhanyszettet 2020.05.23. Így válassz zuhanyszettet Ha csak naponta kétszer használjátok a zuhanyszettet, akkor évente 700 alkalommal zuhanyoztok. Ha minden zuhany csak 3 percig tart akkor 2100 percnyit zuhanyoztok, ami 35 óra, másfél teljes nap. Ezeket az adatokat figyelembe véve nem mindegy milyen zuhanyszettet választasz. A kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venned, beleértve a zuhanyszelepeket, a típust, a víznyomást és az extrákat is. Ebben a cikkben elmondjuk hogyan érdemes zuhanyszettet választani. tovább 5 ok amiért megéri a fűtési keringető szivattyú 2020.05.23. 5 ok amiért megéri a fűtési keringető szivattyú A keringető szivattyú a fűtési rendszered egyik legfontosabb része. Arra szolgál, hogy a fűtési rendszeredben levő vizet megkeringtesse, ezzel mindig megfelelő hőmérsékletű vizet kapj ott, ahol szeretnél, például akkor amikor kinyitod a csapot a fürdőben. De miért éri ez meg? tovább Így válassz mosdó csaptelepet! 2019.11.04. Így válassz mosdó csaptelepet! Egy jól kiválasztott mosdó csaptelep nemcsak hogy a lakásunk, fürdőszobánk dísze lehet, hanem már jelentős energiát is megtakaríthat részünkre. Számos igénynek megfelelő csaptelep család kínálatából válogathat a Netkazán Webáruházban! tovább