Termoventilátor: befűtünk a nagy helyiségeknek!

2019.11.23.

A termoventilátor leginkább az ipari szektorban használt fűtéstechnikai megoldás, de magáncélra is tökéletesen alkalmas. A legtöbb készülék már környezetbarát változatban készül, ezért ez most az egyik leghatározottabb ajánlatunk a nagyobb terek felfűtésére. 

Mit melegít a termoventilátor? #1.

A termo ventilátor nem más, mint egy fűtő ventilátor, azaz nem arra használják, hogy nyáron lehűtsön egy termet, hanem épp az ellenkezőjére. Ezekkel az eszközökkel könnyen meg lehet oldani a nagy légterű helyiségek meleg levegőjének a leszorítását, a hőcserélős verziókkal pedig igény szerint önálló helyiség fűtését is ki lehet alakítani. Több radiátor ventilátor elhelyezésével pedig igazán optimálissá tehető a légfűtés. 

A termo ventilátorok leginkább az ipari szektorban ismert megoldások, nem jelentenek forradalmian új módszert, hiszen évtizedes hagyományai vannak, de néhány éve jelentős modernizáláson estek át, látványosan megújultak. A gyártók csökkentették méretüket és súlyukat, visszább vették a zajszintjüket. Ezzel párhuzamosan növelték a hatékonyságukat, javítottak a megjelenésükön és a minőségükön. Ezért már nemcsak az ipari fűtésre alkalmasak, hanem egyre szélesebb körben kezdenek elterjedni.

 


A környezetbarát fűtő ventilátor #3.

 

Ezek a berendezések már tökéletesen alkalmasak üzletek, csarnokok, raktárak, különböző intézmények felfűtésére és azok szellőztetésének a megoldására. Sok elem csatlakoztatható hozzájuk, könnyedén beépíthetők, egyszerű szabályozásúak. Mindezek miatt könnyen megoldható a veszteségmentes fűtés az említett helyiségekben. Mindamellett, hogy a termoventilátorok kiválóan fűtik fel a nagyobb tereket, használatuk pedig igen egyszerű, még jól is mutatnak. A gyártók figyeltek az esztétikus megjelenésre, és arra, hogy passzoljanak valamennyi belső térbe, legalábbis ne üssenek el tőlük. Mindezek mellett környezetbarátok is, anyaguk pedig újrahasznosítható. Ellenállnak a kőolajszármazékoknak és a vegyszereknek. 

 

A Netkazán kínálatában található új generációs ventilátorok innovatív megoldásokkal és modern külalakkal rendelkeznek. Válogatott alkotóelemek, egyedi kompozíció jellemez valamennyi nálunk kapható eszközt. Ezeket a termékeket meleg szívvel ajánljuk az ipari vagy kereskedelmi szektorban található épületekbe, oktatással és egészségüggyel foglalkozó intézményekbe, társasházak kezelőinek, de nagyobb méretű családi házakba is.
A termékek nem másak, mint a VTS termo ventilátorok. Amit pedig érdemes róluk tudni:

Magas minőségű és gondosan kivitelezett burkolat a megfelelő működéshez és a struktúraelemek védelméhez.

  • A könnyű és tiszta burkolati ívek, kiegészítve univerzális színpalettával. Így minden beltértípushoz harmonizál a megjelenés.

  • SMART LOCK rendszerrel biztos, időtálló és precíz a burkolati elemek illeszkedése.

  • A legmagasabb minőségű ABS polimerek használatával és az anti-UV eljárással masszív és tartós, jó hőtűrő képességű burkolatot kapott a készülék. Nem deformálódik, könnyen tisztán tartható és ellenálló a külső behatásokkal szemben.

  • Optimalizált profilú és nagy méretű ventilátorlapátok a kis fenntartási költségért és csendes működésért

  • Az EC motorok maximális motorhatékonyságot adnak csökkentett fordulatszámokon.

  • Lépésmentes fordulatszám-szabályzás is lérhető EC motorokkal

  • Nagy hatékonyságú 3 állású AC motorok és energia takarékos EC motorok teszik lehetővé, hogy minden helyzetben alacsony energiafogyasztás mellett működjenek a készülékek

 

 

Ha Önnek is termoventilátorra van szüksége, akkor nincs értelme tovább várni, mert azonnal itt a hideg idő, fontos, hogy addigra már tesztelve legyen a rendszert, optimalizálva az erősség, maximalizálva a hatékonyság. 

Kapcsolódó kategóriák

Kapcsolódó márkák

VTS

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Öntvény vagy lemez vegyestüzelésű kazán a jobb? 2013.07.16. Öntvény vagy lemez vegyestüzelésű kazán a jobb? Nem szabad azt gondolni, hogy az öntvény vegyestüzelésű kazánok – biztosan - jobbak, mert drágábbak, mint a lemez vegyestüzelésűek, mert ez olyan mintha azt mondanánk, hogy az [elektromos radiátorok](https://netkazan.hu/termekek/elektromos-radiator/456) biztosan jobbak, mint a [Sanica radiátorok](https://netkazan.hu/gyarto/6/sanica) mert az elektromosok drágábbak. Többféle árkategóriájú [öntvény vegyestüzelésű kazánunk van (itt nézd meg)](https://netkazan.hu/termekek/ontveny-vegyestuzelesu-kazan/37), ahogy a [lemez vegyestüzelésű kazánjaink ára is változó (ide kattints)](https://netkazan.hu/termekek/lemez-vegyestuzelesu-kazan/39) tovább Kondenzációs vagy turbós gázkazánt vegyek? 2013.07.16. Kondenzációs vagy turbós gázkazánt vegyek? Valószínűleg ez az egyik legnehezebben eldöntendő kérdés az, hogy vajon a kondenzációs gázkazán, vagy a turbós gázkazán a jobb megoldás neked, hiszen a kondenzációs gázkazán nem mindig térül meg. Hogyan válaszd ki a kétféle kazánból a neked kellőt? Elmondjuk. tovább Milyen kazánt vegyek? 2013.07.16. Milyen kazánt vegyek? Számtalanszor teszik fel az info@netkazan.hu emailcímen (a Facebookon, de telefonon is) nekünk azt a kérdést, hogy milyen kazánt vegyek? Erre a kérdésre azonban nincs egyértelmű válasz, mert nagyon sok körülmény befolyásolhatja, hogy mely készülék lenne az ami a leginkább közel állna az igényeidhez. Ebben a cikkben a legalapvetőbb tudnivalókat írtuk össze a kazánválasztásról, olvasd el. tovább Melyek a hasznos gázkazán extrák és melyek nem? 2013.07.31. Melyek a hasznos gázkazán extrák és melyek nem? Nagyon különleges ahogy hat ránk a pszichológia: számtalan kísérlet bebizonyította már, hogy szeretjük a elkerülni a veszteséget amikor választunk valamit: ha például választanod kell egy kazánt, de nem vagy benne biztos, hogy melyik a legjobb választás akkor nagy eséllyel egy olyan középkategóriásat fogsz választani amelyik ár/érték arányban megfelel neked. Akkor is ha nem az a legjobb. De miért teszel ilyet? tovább A kazán blog segítséget jelent 2013.12.01. A kazán blog segítséget jelent A kazán blog azért indult el, mert sokan vannak, akik nem ismerik a kazánokat, a kazán típusokat, ezért segíteni szeretnénk, mielőtt megvásárolod a kazánt. A kazán blogban igyekszünk a lehető legtöbb kérdést előre megválaszolni, több bejegyzést is lehet olvasni tőlünk, kazánokról, kazánvásárlási tanácsokról. tovább Családi Házak Fűtése 2014.01.01. Családi Házak Fűtése Egy távfűtéssel fűtött lakásban lakó számára nem jelent gondot a fűtés (függetlenül attól, hogy vannak előnyei, és hátrányai is), hiszen a fűtés központilag van megoldva. Teljesen más a helyzet ha családi házban laksz, mert ebben az esetben neked kell gondoskodni arról, hogyan, mennyit, mivel, és miként fűtesz. Mondunk pár fontos dolgot, mire figyelj oda. tovább