A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Elektromos fűtőpanel – az elegáns, minőségi és tartós megoldás

Képzeljen el egy fűtőtestet, amely 99 százalékos hatékonysággal üzemel, előre beprogramozható, üzemeltetése pedig egyszerre kényelmes és takarékos. Megvan? Akkor képzelje mellé, hogy még a színek és formák között is kedvére válogathat! Ezeknek a kitételeknek egytől egyig megfelel az elektromos fűtőpanelek kínálata.

 

Az elektromos fűtőpanel működése egyszerű. Egyrészt a felszálló meleg segítségével megmozgatja a helyiség levegőjét, a hőáramlásnak köszönhetően fokozatosan melegszik át az egész szoba. Másrészt az átmelegedett felület hősugárzást is kibocsát, ezzel erősítve saját hatását. Technikailag nézve ezek az elektromos konvektorok közé tartoznak. A szerkezet központjában a fűtőbetét áll, ez termel hőt az elektromos áramnak köszönhetően, elképesztően magas hatékonysággal. Ha szétnéz a termékeink között, nem egy helyen a 99 százalék szerepel a hatásfok meghatározásánál, ennél jobb teljesítményt aligha lehet elvárni egyetlen, az otthonunkba vásárolt szerkezettől sem. Ráadásul az úgynevezett HD-paneles technológia sokkal egyenletesebb hőérzetet és gyorsabb felfűtést biztosít. 

Márkák közül a nagyon megbízható Adax panelekből, az Atlantic LCD kijelzős termosztátos fűtőpaneleiből, illetve a szintén termosztásos Thermor márka termékeiből van széles kínálatunk!

Fogyasztás? Olcsó megoldás az otthon melegéért
 
A fogyasztás tekintetében sem lehet rá panasz. Egyetlen számmal természetesen nem lehet ezt meghatározni, de abban biztos lehet, hogy egy jól megválasztott, jól beállított elektromos fűtőpanel a körülményekhez viszonyítva olcsó megoldást jelent az otthon melegének biztosítására. Ez végeredményben függ majd a választott készüléktől, de emellett olyan külső körülménytől is, mint az adott helyiség hővesztesége.
 
Ha a fűtési megoldások között keresgél, bátran ajánlhatjuk ezt a megoldást. A Netkazán kínálatában rengeteg jó termék közül lehet választani, nem csupán a teljesítményt, hanem a formát és a dizájn figyelembe véve is bőséges a kínálat. Előbbi persze kicsit fontosabb, éppen ezért lehet nézelődni már 400 wattos eszközök között is, míg a csúcs a 2000 watt. Hogy egy adott helyiségbe melyik illik, mekkora fűtési teljesítményre lesz szükség, azt jól át kell gondolni, ám ebben a folyamatban szakképzett kollégáink bármikor szívesen segítenek.
 
Okosfűtés
 
Érdemes tudni, hogy ezek az eszközök már kifejezetten „okosak”. A legtöbb elektronikus, programozható termosztáttal és ergonomikus, digitális kezelőfelülettel rendelkezik, ez sok vásárlói vélemény szerint fontos szempont a döntésnél. A csúcsmodellnél megoldhatóvá válik a napi vagy heti programozás, így mindenki a saját életritmusához képes alakítani a fűtési ütemezést, ez kiemelkedő kényelmi szempontokat és takarékos üzemeltetést eredményez. Ráadásul az eszközöknek a hosszú élettartam és a biztonságos működés legalább ekkora előnye, szóval valóban telitalálat a jól megválasztott elektromos fűtőpanel.
 

Kapcsolódó blogposztok

Az örök kérdés: mennyi az ideális hőmérséklet télen az otthonunkban?

Tekerd fel! Tekerd le! Megfázik a gyerek! Megsülök! – minden otthon számára komoly egyeztetés szükséges, hogy megtalálják az ideális hőmérsékletet télen. Nem könnyű közös nevezőre jutni, valamennyit alkalmazkodni kell, de néhány kiindulási ponthoz ebben az esetben is lehet igazodni. 

Tovább a cikkhez

Fafűtés: 10-20 százalékos árelőny

Fa vagy gáz - teszi fel a kérdést szinte mindenki, aki a két lehetőség közül kell, hogy válasszon, ha otthona fűtéséről van szó. A fatüzelés macerásabb, piszkosabb, azonban hiába a nyomott ár, még mindig olcsóbb valamennyivel, mint a gáz.   

Tovább a cikkhez

Lejárt az idő a „régi” vegyestüzelésű kazánok felett

 A vegyestüzelésű kazánok, vagy más néven szilárdtüzelésű kazánok évtizedek óta az alap fűtési módokhoz tartoznak, melynek ideje sajnos hamarosan lejár.

Tovább a cikkhez

Milyen törölközőszárítós radiátort vásárolj?

A fürdőszoba megtervezésekor egyre többen döntenek úgy, hogy - a magasabb komfortfokozat és a lehető legnagyobb kényelem miatt – lesz a fürdőben törölközőszárítós radiátor is. De milyen szempontok alapján válaszd ki a legjobb radiátort? Olvasd el a cikket, és minden kérdésedre választ kapsz.

Tovább a cikkhez

Milyen a jó présgép? A Rothenberger tudja a választ!

Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt. Ezt tartja a mondás, de szerencsére csupán átvitt értelemről beszélhetünk. Egy présgép ugyanis nem kisgyerekek részére készült, hanem az épületgépészetben szerelt csővezetékek szerelési munkálataira. 

Tovább a cikkhez

Menetvágó gép? Próbálja ki a Rothenberger termékeit!

Leginkább a horganyzott csövek szerelésénél, de más jellegű csőszerelési munkák során is elengedhetetlen egy menetvágó gép alkalmazása. A csúcsminőséget ezen a területen a német Rothenberger képviseli: a cég termékei hetven éve szolgálják ki az igényeket.  

Tovább a cikkhez