A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Elektromos fűtőpanel – az elegáns, minőségi és tartós megoldás

Képzeljen el egy fűtőtestet, amely 99 százalékos hatékonysággal üzemel, előre beprogramozható, üzemeltetése pedig egyszerre kényelmes és takarékos. Megvan? Akkor képzelje mellé, hogy még a színek és formák között is kedvére válogathat! Ezeknek a kitételeknek egytől egyig megfelel az elektromos fűtőpanelek kínálata.

 

Az elektromos fűtőpanel működése egyszerű. Egyrészt a felszálló meleg segítségével megmozgatja a helyiség levegőjét, a hőáramlásnak köszönhetően fokozatosan melegszik át az egész szoba. Másrészt az átmelegedett felület hősugárzást is kibocsát, ezzel erősítve saját hatását. Technikailag nézve ezek az elektromos konvektorok közé tartoznak. A szerkezet központjában a fűtőbetét áll, ez termel hőt az elektromos áramnak köszönhetően, elképesztően magas hatékonysággal. Ha szétnéz a termékeink között, nem egy helyen a 99 százalék szerepel a hatásfok meghatározásánál, ennél jobb teljesítményt aligha lehet elvárni egyetlen, az otthonunkba vásárolt szerkezettől sem. Ráadásul az úgynevezett HD-paneles technológia sokkal egyenletesebb hőérzetet és gyorsabb felfűtést biztosít.

 

Fogyasztás? Olcsó megoldás az otthon melegéért #1.

 

A fogyasztás tekintetében sem lehet rá panasz. Egyetlen számmal természetesen nem lehet ezt meghatározni, de abban biztos lehet, hogy egy jól megválasztott, jól beállított elektromos fűtőpanel a körülményekhez viszonyítva olcsó megoldást jelent az otthon melegének biztosítására. Ez végeredményben függ majd a választott készüléktől, de emellett olyan külső körülménytől is, mint az adott helyiség hővesztesége.

 

Ha a fűtési megoldások között keresgél, bátran ajánlhatjuk ezt a megoldást. A Netkazán kínálatában rengeteg jó termék közül lehet választani, nem csupán a teljesítményt, hanem a formát és a dizájn figyelembe véve is bőséges a kínálat. Előbbi persze kicsit fontosabb, éppen ezért lehet nézelődni már 400 wattos eszközök között is, míg a csúcs a 2000 watt. Hogy egy adott helyiségbe melyik illik, mekkora fűtési teljesítményre lesz szükség, azt jól át kell gondolni, ám ebben a folyamatban szakképzett kollégáink bármikor szívesen segítenek.

Milyen termékek között van lehetőség választani? #2

Márkák közül a nagyon megbízható Adax panelekből, az Atlantic LCD kijelzős termosztátos fűtőpaneleiből, illetve a szintén termosztásos Thermor márka termékeiből van széles kínálatunk!

Érdemes mindegyik márkát jobban szemügyre venni, hiszen mindegyik hasznos és korszerű tulajdonságokkal rendelkezik amellett, hogy modern, de elegáns formában kaphatóak.
Az Atlantic termékeink 25%-os megtakarítást garantálnak és nagy hőeladási felülettel rendelkeznek, ahogyan az Adax termékek is ezt a megtakarítási eredményt képviselik. Az Adax termékei a megtakarítás mellett digitális vezérléssel és egyedi fűtőbetéttel rendelkeznek.

A Tehrmor fűtőpanel ismérve pedig nem más, minthogy könnyen felszerelhető és 230 V-os csatlakozójával bárhol használható, de nem kötelező felszerelni, hiszen kialakításának köszönhetően teljesen mobil termék. A legfontosabb pedig, hogy IP4 tulajdonságának köszönhetően a fürdőszobába is bátran alkalmazható.

Okosfűtés #3.

 

 

Érdemes tudni összességében, hogy ezek az eszközök már kifejezetten „okosak”. A legtöbb elektronikus, programozható termosztáttal és ergonomikus, digitális kezelőfelülettel rendelkezik, ez sok vásárlói vélemény szerint fontos szempont a döntésnél. A csúcsmodellnél megoldhatóvá válik a napi vagy heti programozás, így mindenki a saját életritmusához képes alakítani a fűtési ütemezést, ez kiemelkedő kényelmi szempontokat és takarékos üzemeltetést eredményez. Ráadásul az eszközöknek a hosszú élettartam és a biztonságos működés legalább ekkora előnye, szóval valóban telitalálat a jól megválasztott elektromos fűtőpanel.

Kapcsolódó blogposztok

Így válassz mosdó csaptelepet!

Egy jól kiválasztott mosdó csaptelep nemcsak hogy a lakásunk, fürdőszobánk dísze lehet, hanem már jelentős energiát is megtakaríthat részünkre. Számos igénynek megfelelő csaptelep család kínálatából válogathat a Netkazán Webáruházban!

Tovább a cikkhez

Hogyan válassz termosztátot?

Otthonunkban a hőmérséklet szabályozás már nemcsak a kényelmet, hanem energiamegtakarítást is szolgálja. Legyen szó analóg, vezetékes, vezeték nélküli vagy wifis szobatermosztátról mind ezen célt szolgálják.

Tovább a cikkhez

5 dolog amire figyelj villanybojler vásárláskor

Itt megtalálsz minden fontos általános információt egy bojler vásárláshoz. Legyen szó a bojler formájáról, márkájáról, méretéről, űrtartalmáról vagy márkájáról.

Tovább a cikkhez

Olcsó és hatékony – remek befektetés a fűtési keringető szivattyú

A fűtési keringető szivattyú a leghalkabb fűtési megoldások egyike, de a hatékonyságával is kiemelkedik: alkalmazásával mindenhol a kívánt hőmérséklet garantálható, ráadásul gazdaságosan.  

Tovább a cikkhez

Így válassz bojlert

Nem csak azért lesz neked ez a cikk érdekes, mert mindent megtudsz a bojlerről, hanem azért is, mert segítünk kiválasztani az ideális bojler t. 

Tovább a cikkhez

Fafűtés: 10-20 százalékos árelőny

Fa vagy gáz - teszi fel a kérdést szinte mindenki, aki a két lehetőség közül kell, hogy válasszon, ha otthona fűtéséről van szó. A fatüzelés macerásabb, piszkosabb, azonban hiába a nyomott ár, még mindig olcsóbb valamennyivel, mint a gáz.   

Tovább a cikkhez