A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Akár ingyenes szállítás

Webáruházunk igyekszik a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy a rendelt terméket a Megrendelő részére  garantáltan, biztonsággal kiszállíttassa. 


A netkazan.hu weboldalon rendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta logisztikai üzletága, az MPL futárszolgálat végzi.
 
Szállítási költségek , melyek az ország egész területére vonatkoznak:
  • 50.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás,
  • 15.000 Ft – 50.000.- Ft közötti összértékű rendelés esetén a szállítási díj:  bruttó 2200 Ft ,
  • 15000 Ft alatti rendelésekre bruttó 1300 Ft szállítási díjat számítunk fel.
A megrendelő által rendelt csomag(ok) feladásakor a Megrendelő az MPL futárszolgálattól kap egy e-mail üzenetet, melyben megtalálható a rendelt termék(ek) postai csomagazonosító száma a tervezett kézbesítés dátuma, illetve az utánvétösszeg. Megrendelő ezen csomagazonosító szám segítségével a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes weboldalon tud a rendelt termék kiszállítási folyamatáról, állapotáról tájékozódni. 
Amennyiben a Megrendelő a csomag kiszállítását egyeztetni szeretné az MPL futárral, akkor ez esetben a Megrendelő lakhelyéhez legközelebbi postagarázs telefonszámát kérésre meg tudjuk adni Megrendelő részére. 

Az MPL futárszolgálat általában a csomagok kézbesítését munkanapokon 8:00 – 16:00 között végzi. 

Nagy súlyú (40 kg feletti) rendelés esetén a terméket az MPL futárszolgálat emelőhátfalas autóval szállítja ki, így a termék lerakodását a címre (kapuig!) ebben segíti.

További részletekért kattintson a http://netkazan.hu/szallitas   oldalunkra.