ARISTON - NETKAZÁN NYEREMÉNYJÁTÉK

Nyereményjáték időtartama: 2023. szeptember 15. - október 15.

 

TOVÁBB AZ ARISTON TERMÉKEKHEZ

 

Most vásárolj fantasztikus áron Ariston terméket és nyerj!

Ha tervezted már kazán, bojler, páramentesítő, vagy akár egy vagány termosztát beszerzését, most nem érdemes halogatni, mert óriási eséllyel nyerhetsz 1,5 millió ft értékű csodaszép és vagány robogót!

Kösd össze egy fantasztikus termék megvásárlását egy igazán jó nyereményjátékkal!

 

ITT máris vásárolhatsz: TOVÁBB AZ ARISTON  TERMÉKEKHEZ!

 

Hogyan nyerheted meg az 1.500.000 Ft értékű VESPA SPRINT 50 robogót?

 

Vásárolj minimum 50.000 ft értékben ARISTON terméket Netkazán Webáruházunkban, Netkazán boltunk valamelyikében, vagy add le telefonon megrendelésed.

Webáruházban történő vásárlás esetén:

- tedd a kosárba a terméket,

- ha minimum 50.000 Ft értékű termék van a kosaradban akkor pipáld be / jelöld ki a kosár oldalon: "Szeretnék részt venni az Ariston nyereményjátékán. Nyereményjáték szabályzat"

- küldd el a rendelést

- ezzel máris jogosult vagy részt venni a sorsoláson

Netkazán boltunk valamelyikében történő vásárlás esetén: a helyszínen a vásárlással és a Nyereményjáték Szabályzat elfogadásával regisztrálhatsz a nyereményjátékra.

Telefonon leadott rendelés esetén: jelezd munkatársunknak, hogy szeretnél részt venni a nyereményjátékon és megismerted és elfogadtad a Nyereményjáték Szabályzatot.

 

Ha többször vásárolsz Ariston terméket nő az esélyed!

Ahányszor min. 50.000 Ft értékben Ariston kazánt vásárolsz, annyiszor növeled az esélyeid az értékes nyeremény megszerzésére.

Sorsolás időpontja: 2023. október 30.

 

TOVÁBB AZ ARISTON TERMÉKEKHEZ,

VÁSÁROLNI SZERETNÉK

 

Részletes Nyereményjáték szabályzatot elérhető: ITT.

 

Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.