Honeywell Home R200 CO Szénmonoxid érzékelő

Honeywell Home
Honeywell Home R200 CO szénmonoxid érzékelő ön és családja biztonságáért, 10 év élettartamú akkumulátorral.
Gyártó Honeywell Home Model R200C-2
web ár:13.790 Ft
  • Raktáron bővebb info
  • Raktáron Budapesten Nyíregyházán
  • Szállítás 1400 Ft
  • Ezt a terméket kérheted MPL csomagautomatába és MPL postapontra is
  • Ezt a terméket kérheted FOXPOST csomagautomatába is
  • Fizetési módok online bankkártyás fizetés, utánvét, előre utalás
  • 10 év garancia
- +
db
vagy rendelje meg telefonon: +36 (42) 596-240




Kapcsolódó termékek


Honeywell Home R200 CO Szénmonoxid érzékelő adatlap és méretek

Honeywell Home R200 Szénmonoxid érzékelő
Észlelt gáz szén-monoxid
Élettartam év 10
Cikkszám R200C-2
Tápegység hosszú élettartamú lítium akkumulátor - 3V (nem cserélhető)
Telepítés falra, mennyezetre szerelhető
Hangjelzés dB ≥ 85 @3m
Érzékelő technológia elektrokémiai cella
Működési környezeti feltételek -10 - +45
Tárolási/szállítási környezeti feltételek -15 - +50
Besorolás IP 44
Méretek(mag. x szél. x mély.) mm 95 x 95 x 25
Súly g 120

Leírás

Sokan félnek elhelyezni otthonukban olyan kazánt vagy egyéb fűtő berendezést, amely nem zár égéstérrel működik vagyis akár szénmonoxid is kerülhet a levegőbe. A Honeywell Home R200 CO szénmonoxid érzékelővel sokkal biztonságosabb és megnyugtatóbb érzés lesz a tüzelés, hiszen ha már csak a legkisebb mennyiségű szénmonoxidot is érzékeli a készülék, az azonnal olyan jelzést ad, hogy attól a legmélyebb álomban lévő ember is felébred. A Honeywell Home R200 CO szénmonoxid érzékelő most nagyon kedvező áron vásárolható meg. Érdemes beszerezni egy ilyen készüléket, hiszen akár életet is menthet, mivel ezzel azonnal meg lehet akadályozni, hogy valaki a mérgező gázzal szennyezett levegőjű lakásban tartózkodjon. Mindenképpen érdemes részletesen megismerkedni a működésével, illetve azzal, hogy milyen módon kell elhelyezni, mert ez sem mindegy. A szénmonoxid először az alsó légrétegekben terjed szét, de az elhelyezéssel kapcsolatosan lentebb lapozva további instrukciókat adunk. A Honeywell Home R200 CO szénmonoxid érzékelő online megrendelését a lehető legkönnyebben végezheti el. Csak kiválasztja, és egyetlen kattintással belehelyezi a virtuális kosárba. A futárszolgálattal történő kiszállítás gyorsan megvalósul. Még most sincsen késő megrendelni ezt a készüléket! Tegyen Ön is saját és családja biztonsága érdekében és szerezzen be egy ilyen érzékelőt, hogy a lehető legbiztosabban elkerülhető legyen a baj!
 
A szénmonoxid érzékelő életeket menthet, így érdemes elgondolkodni azon, hogy mennyire érdemes megvásárolni azt. A kazán vagy egyéb fűtő berendezés használata által szénmonoxid is kerülhet a légtérbe. Ha zárt égéstérrel rendelkező rendszerrel rendelkezünk, akkor ennek az esélye teljes mértékben kizárható. A Honeywell Home R200 CO típusú szénmonoxid érzékelő biztonságossá teszi a tüzelés folyamatát. A legkisebb mennyiségű szénmonoxidot is képes érzékelni, és azonnal hangos jelzéssel tudatosítja a ház lakói számára. Fontos, hogy a készülék használati tájékoztatóját pontosan és részletesen elolvassuk, és annak megfelelően alkalmazzuk azt. Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt, hogy hová, milyen mélységbe helyezzük el a készüléket. Mivel a szénmonoxid belélegzése halált okoz, így célszerű a légzési magasságban elhelyezni. A Honeywell Home R200 CO érzékelőt mindig a kandalló vagy kazán közvetlen közelébe érdemes tenni. Akár több jelzőkészülék is elhelyezhető, annak érdekében, ha több veszélyforrás is működik a lakásban. Soha ne helyezzük azt épületen kívül, mert így nem tudja beazonosítani a mérgező gázt. Közvetlenül szekrény alá vagy ablak, ajtó elébe se kerüljön a Honeywell Home R200 CO szénmonoxid érzékelő. Figyeljünk oda, hogy a készülékbe ne kerüljön szennyeződés, mert az megakadályozza annak szabályszerű működését. A rendeltetésszerű használatnak köszönhetően a vásárlók elégedetten nyilatkoznak a készülékkel kapcsolatosan. A Honeywell Home R200 érzékelő berendezése már online is megrendelhető.

Hova kell a szén-monoxid vészjelzőt felszerelni?

A szén-monoxid vészjelző csak akkor nyújt biztonságot, ha megfelelően került elhelyezésre. A CO riasztó helyes elhelyezéshez vegye figyelembe, hogy:

a szén-monoxid bár felfelé száll, a levegővel elkeveredve nem mutat olyan rétegződést, mint például a földgáz;

a szén-monoxid belélegezve okoz mérgezést, ezért légzési magasságban célszerű elhelyeznie;

a szén-monoxid vészjelző riasztásának hangját éjjel a hálószobában is olyan hangerővel lehessen hallani, hogy arra felébredjen;

a veszély korai észlelése érdekében a vészjelzőt a szén-monoxid forrás (pl. kazán, kandalló) közelében helyezze el;

fentiek alapján elképzelhető, hogy a lakásába több vészjelző elhelyezése is indokolt.

A felsoroltaknak megfelelően a szén-monoxid vészjelzőt az alábbiak szerint szerelje fel:

Ha a készüléket a falra rögzíti, akkor az legyen magasabban az ablak és az ajtó felső élénél, de legalább 15 cm-rel a mennyezet alatt.

Ha a készüléket a mennyezetre rögzíti, akkor az legyen legalább 30 cm-re minden egyes faltól.

A vészjelzőt a potenciális szén-monoxid forrástól 1-3 méterre helyezze el.

Ha a helyiségben válaszfal vagy más térelválasztó is található, akkor a vészjelzőt a potenciális szén-monoxid forrással azonos részben helyezze el.

Ha a mennyezet lejt, akkor a készüléket a helyiség magasabb részében helyezze el.

A hálószobában és más a potenciális szén-monoxid forrástól távoli helyiségben elhelyezett vészjelzőt a helyiség azon részén szerelje fel, ahol a helyiségben tartózkodók levegőt vesznek. Tehát hálószobában a vészjelzőt az ágy magasságába szerelje fel.

Hova nem szabad szén-monoxid vészjelzőt felszerelni?

Épületen kívül;

szekrénybe vagy az alá;

közvetlenül a mosogató vagy tűzhely fölé.

Ablak, ajtó közelébe, vagy olyan helyre, ahol légáramlat, huzat az érzékelést befolyásolhatja, pl. beszívó vagy elszívó ventilátor/légtechnikai nyílás közelébe.

Ahol a levegő áramlását valami, pl. függöny vagy bútor akadályozhatja.

Ahol a por vagy egyéb szennyeződés összegyűlhet és elszennyezheti az érzékelőt, megakadályozva annak működését.

Olyan helyiségbe, ahol a hőmérséklet -10˚C alá süllyedhet, vagy 45˚C fölé emelkedhet.

Gondos és figyelmes adatrögzítésünk ellenére felléphetnek olyan adatbeviteli hibák, amik a termékek műszaki paramétereit érintik; esetenként a gyártó változtathat a termékeik műszaki paraméterein.
Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek. (ÁSzF 5.7.2.)



Cofidis hitelkalkulátor


Hasonló termékek

7 év garancia
1400 Ft
Honeywell Home XC70-HU-A Szénmonoxid érzékelő új

Honeywell Home XC70-HU-A Szénmonoxid érzékelő új

nem rendelhető további paraméterek
72 értékelés Gyártó Honeywell Home Kategória Szénmonoxid érzékelő Honeywell Home XC70 szénmonoxid érzékelő ön és családja biztonságáért, 7 év élettartamú akkumulátorral.
Élettartam garancia
2400 Ft
Honeywell Home XC100D-HU-A LCD Kijelzős szénmonoxid érzékelő

Honeywell Home XC100D-HU-A LCD Kijelzős szénmonoxid érzékelő

nem rendelhető további paraméterek
35 értékelés Gyártó Honeywell Home Kategória Szénmonoxid érzékelő Honeywell Home XC100D szénmonoxid érzékelőt ön és családja biztonságáért, digitális kijelzővel, beépített akkumulátorral.
Honeywell Home R200 CO Szénmonoxid érzékelő
Honeywell Home R200 CO Szénmonoxid érzékelő
web ár:
13.790 Ft
raktáron
- +
db
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.