Bruttó web ár:

8.941 Ft

A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Spiroterm Sentinel X300 Univerzális Tisztítószer (1 liter)

Szállítási költség 1300 Ft

Bruttó web ár:

8.941 Ft

A Sentinel X300 adalékaz új, és hat hónapnál nem régebbi fűtési rendszerek tisztítására fejlesztették ki. Hatékonyan eltávolítja a zsírokat, az olajos szennyeződéseket, az iszapot és a rendszer összeszerelésekor keletkező törmeléket. Kérjen műszaki segítséget kollégáinktól!

Gyártó Spiroterm
Garancia:
További termékjellemzők

Bruttó web ár::

8.941 Ft

db
 • Szállítási
  költség
  1300 Ft
 • Választható fizetési módok:
  átvételkor készpénzben,
  előreutalás
 • Vagy rendelje meg
  telefonon: 42/596-240
Kapcsolódó termékek

Spiroterm Sentinel X300 Univerzális Tisztítószer (1 liter) gyors áttekintés

A Sentinel X300 adalék új, és hat hónapnál nem régebben üzemelő központi fűtési rendszerek tisztítására fejlesztették ki. Hatékonyan eltávolítja a forrasztószer maradványokat, a zsírokat, az olajos szennyeződéseket, az iszapot és a rendszer összeszerelésekor keletkező törmeléket.

Spiroterm Sentinel X300 Univerzális Tisztítószer (1 liter) – Netkazán Webáruház leírás

A spiroterm Sentinel X300 Univerzális Tisztítószer passziválja a rendszerben levő fémfelületeket és segít megakadályozni a rézlerakódást, ami gyakran okoz komoly lyukkorróziót a radiátorokban. Egy semleges készítmény, amely minden közvetett típusú fűtőrendszerben alkalmazható, beleértve azokat is, amelyekben alumínium alkatrészek találhatók.

Nedvesítőszereket és diszpergálószereket tartalmaz a folyasztószer maradványok, a zsíros és olajos szennyeződések és a vízben levő szuszpendált szilárd anyagok átmosással történő eltávolítására.

Hasonló termékek