Bruttó web ár:

8.941 Ft

A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Spiroterm Sentinel X300 Univerzális Tisztítószer (1 liter)

Szállítási költség 1300 Ft

Szállítási információk
Személyes átvétel Nyíregyháza
Rendelésre (ingyenes)
Személyes átvétel Budapest
Rendelésre (ingyenes)
Házhozszállítás
Rendelésre (1300 Ft)

Bruttó web ár:

8.941 Ft

A Sentinel X300 adalékaz új, és hat hónapnál nem régebbi fűtési rendszerek tisztítására fejlesztették ki. Hatékonyan eltávolítja a zsírokat, az olajos szennyeződéseket, az iszapot és a rendszer összeszerelésekor keletkező törmeléket. Kérjen műszaki segítséget kollégáinktól!

Gyártó:Spiroterm

Bruttó web ár:

8.941 Ft

db
Szállítási információk
Személyes átvétel Nyíregyháza
Rendelésre (ingyenes)
Személyes átvétel Budapest
Rendelésre (ingyenes)
Házhozszállítás
Rendelésre (1300 Ft)
 • Szállítási
  költség
  1300 Ft
 • Választható fizetési módok:
  átvételkor készpénzben,
  előreutalás
 • Vagy rendelje meg
  telefonon: 42/596-240
Kapcsolódó termékek

Spiroterm Sentinel X300 Univerzális Tisztítószer (1 liter) gyors áttekintés

A Sentinel X300 adalék új, és hat hónapnál nem régebben üzemelő központi fűtési rendszerek tisztítására fejlesztették ki. Hatékonyan eltávolítja a forrasztószer maradványokat, a zsírokat, az olajos szennyeződéseket, az iszapot és a rendszer összeszerelésekor keletkező törmeléket.

Spiroterm Sentinel X300 Univerzális Tisztítószer (1 liter) – Netkazán Webáruház leírás

A spiroterm Sentinel X300 Univerzális Tisztítószer passziválja a rendszerben levő fémfelületeket és segít megakadályozni a rézlerakódást, ami gyakran okoz komoly lyukkorróziót a radiátorokban. Egy semleges készítmény, amely minden közvetett típusú fűtőrendszerben alkalmazható, beleértve azokat is, amelyekben alumínium alkatrészek találhatók.

Nedvesítőszereket és diszpergálószereket tartalmaz a folyasztószer maradványok, a zsíros és olajos szennyeződések és a vízben levő szuszpendált szilárd anyagok átmosással történő eltávolítására.

Hasonló termékek