Bruttó web ár:

24.990 Ft

A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Honeywell W1 Wi-Fi-s Vízszivárgás és Fagyjelző

Szállítási költség 2200 Ft

Szállítási információk
Személyes átvétel Nyíregyháza
Rendelésre (ingyenes)
Személyes átvétel Budapest
Rendelésre. (ingyenes)
Házhozszállítás
Rendelésre. (2200 Ft)

Bruttó web ár:

24.990 Ft

Újdonság

Honeywell W1 Wi-Fi-s Vízszivárgás és Fagyjelző készülék segítségével folyamatosan kontroll alatt tarthatja otthonát. A Honeywell W1 készülékkel elkerülheti a szivárgások és elfagyott csövek okozta kellemetlenségeket. Keresse Webáruházunkban kedvező áron és szállítási feltételekkel!

Model: W1 Wi-Fi-s Vízszivárgás és Fagyjelző

Gyártó:Honeywell

Garancia: 2 év
További termékjellemzők

Bruttó web ár:

24.990 Ft

db
Szállítási információk
Személyes átvétel Nyíregyháza
Rendelésre (ingyenes)
Személyes átvétel Budapest
Rendelésre. (ingyenes)
Házhozszállítás
Rendelésre. (2200 Ft)
 • Szállítási
  költség
  2200 Ft
 • Választható fizetési módok:
  átvételkor készpénzben,
  előreutalás
 • Vagy rendelje meg
  telefonon: 42/596-240
Kapcsolódó termékek

Honeywell W1 Wi-Fi-s Vízszivárgás és Fagyjelző gyors áttekintés

Honeywell W1 Wi-Fi-s Vízszivárgás és Fagyjelző készülékkel elkerülheti otthonában a vízszivárgások és elfagyott csövek okozta kellemetlenségeket.

Honeywell W1 Wi-Fi-s Vízszivárgás és Fagyjelző leírás

Az érzékelő könnyedén elhelyezhető a problémás helyeken, ahol vízkár előfordulhat: a fürdőszobában, padlástérben, mosókonyhában, a mosdók alá, illetve a csővezetékek környékén.

A helyi hangjelzés mellett a helyi Wi-Fi hálózatra csatlakoztatható Lyric W1 elküldi a riasztást okostelefonjára is, ezáltal idejekorán értesülhet az otthonát és értékeit fenyegető veszélyekről, elkerülheti a költséges javításokat. At is beállíthatja, hogy a rendszer a barátait és a családját is értesítse.
Akár otthon lazít éppen, az irodában dolgozik, vagy éppen szabadságát tölti egy távoli helyen, az érzékelő tudatja Önnel, ha vízszivárgás történt, vagy ha a hőmérséklet és a páratartalom az otthonában meghaladja a beállított szintet, vagy az alá esik.
Bármilyen szivárgás, fagyás vagy páratartalommal kapcsolatos probléma esetén okoseszközén hamarosan megjelenik az értesítés – és mindent a Lyric alkalmazáson keresztül végezhet. Szivárgás érzékelése esetén a beépített, 100 dB-es sziréna szintén figyelmezteti a gyors cselekvésre.
Értesítések beállíthatók a barátok és a család számára is arra az esetre, ha az Ön távolléte során lépne fel valamilyen probléma.
A Lyric W1 egyszerűen telepíthető, csak helyezze be a csomag részét képező elemeket és a Lyric alkalmazás segítségével csatlakoztassa a vészjelzőt a Wi-Fi hálózathoz. A könnyen leolvasható LED fényjelzés hamarosan tudatja Önnel, hogy a rendszer működik.
A Lyric alkalmazás útmutatója lépésről lépésre végigvezetik a telepítés folyamatán.
Az Android és iOS eszközökkel kompatibilis rendszer üzenetekben tájékoztatja okoskészüléke képernyőjén, hogy Önnek soha, sehol ne kelljen aggódnia.
Egy érzékelőhöz több okostelefont és táblagépet is csatlakoztathat.
Az IFTTT egy független fejlesztésű alkalmazás, amely segít a szélesebb körű felhasználásában. Nemcsak az otthoni szivárgásokról vagy fagyási problémákról értesülhet okoskészüléke hangos riasztása vagy értesítései révén – az IFTTT alkalmazáson keresztül saját riasztásokat is létrehozhat.
Például más okos otthon eszközökhöz csatlakoztatva miért ne állítsa be, hogy az okos világítás váltson színt, ha a rendszer szivárgást vagy fagyást észlel? Ha a lámpa fénye kékre vált, tudni fogja, hogy intézkednie kell.

Honeywell W1 Wi-Fi-s Vízszivárgás és Fagyjelző adatlap

Gyártó
Honeywell
Áramforrás
3 x (AA) 1,5 V elem (tartozék)
Termék jellemzők
Akkumulátor: 3x AA alkáli
Méretek: 78mm x x 32mm
Súly: 150g
IP kategória: IP44
Hangjelzés riasztás: 100 dBA
Vízérzékelési sebesség: 1 perc percenként
Hőmérséklet / páratartalom érzékelési sebesség: 1 perc percenként
Hőmérséklet érzékelés: 32-140 ° C
Páratartalom érzékelés: 0-100% RH
Opcionális kábelérzékelő hossza: 1,2 m
Wifi útválasztó kompatibilitás: IEEE 802.11 b / g / n / ac képes router, 2,4 GHz

okostelefonról/táblagépről a Lyric alkalmazáson keresztül használható termékcsoport tagja
Cofidis hitelkalkulátor
Hasonló termékek