Bruttó web ár:

423.999 Ft

A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Kludi Cockpit Discovery Termosztátos Dual Zuhanyrendszer 8020091-00

Ingyenes szállítás!

Szállítási információk
Házhozszállítás
Rendelésre. (Ingyenes)

Bruttó listaár: 571.373 Ft

Bruttó web ár:

423.999 Ft

Újdonság

Kludi Cockpit Discovery Termosztátos Dual Zuhanyrendszer 8020091-00 design,műszaki kifinomultság,intuitív használat és könnyű kezelés jellemzi az új Kludi zuhanyoszlopot!Keresse Webáruházunkban kedvező áron!

Gyártó:Kludi

Garancia: 5 év
További termékjellemzők

Bruttó listaár: 571.373 Ft

Megtakarítás: 147.374 Ft (26%)

Bruttó web ár:

423.999 Ft

db.
Szállítási információk
Házhozszállítás
Rendelésre. (Ingyenes)
 • Ingyenes
  házhozszállítással
 • Választható fizetési módok:
  átvételkor készpénzben,
  előreutalás, bankkártyás fizetés
 • Vagy rendelje meg
  telefonon: 42/596-240

Cockpit Discovery Termosztátos Dual Zuhanyrendszer 8020091-00 főbb adatok

Minden Kludi termék öt értéket ötvöz: szakszerű munka, szabadság, odafigyelés a részletekre, csillogás, lélek. Ezek teszik minden terméküket remekművé. A funkció az elsődleges számunka - melyet mindig a vásárlóik szemszögéből vizsgálnak. Így készülnek a csaptelepeik, melyek a felhasználók, és a kivitelezők számára is egyedülálló minőséget képviselnek.

 

Kludi Cockpit Discovery Termosztátos Dual Zuhanyrendszer 8020091-00 leírás

 • Az egyszerűség művészete:
  A repülőgépek pilótafülkéit és a sportkocsik műszerfalát testre szabják felhasználóiknak a lehető legegyszerűbb, és legegyértelműbb használatra törekedve. Az intuitív működés mindkét esetben döntő fontosságú. Ez inspirált bennünket a Kludi Cockpit Discovery zuhanyrendszer fejlesztése során is. Működtetése a hőmérséklet‑ szabályozásra, valamint a kézi- és fejzuhany áramlásának szabályozására korlátozódik. A vezérlőgombok egyszerű elfordításával állíthatóak be az egyedi igények - a művelet minden korosztály számára könnyű. Félreérthetetlen és jól látható piktogramok illusztrálják a funkciókat.
 • Könnyű használat a még élvezetesebb zuhanyozásért:
  Amikor valami különlegeset szeretnénk létrehozni, minden részletre nagy hangsúlyt kell fordítani és nyitottnak lenni minden újdon‑ ságra. Ezeket szem előtt tartva építettük fel az alapoktól a Kludi Cockpit Discovery működési koncepcióját. Célunk, hogy használata a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen min‑ denki számára, életkortól és készségektől függetlenül. A nagy vezérlőgombokat úgy terveztük, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kézbe és biztonságos működést tegyenek lehetővé. A fogantyúk magassága optimális, így a gyermekek is minden nehézség nélkül tudják használni, a megdöntött kezelőfelület megkönnyíti a használatot. A kézizuhany alakja ergonómiai megfon‑ tolásokon alapul. A fogantyú kialakítása és a lekerekített élek élménnyé teszik a kézizuhany használatát.
 • Minimalista design és átgondolt működés:
  Minimalista formájával, lágy vonalaival és elegáns lekerekítésekkel varázsolja a Kludi Cockpit Discovery zuhanyrendszer a fürdőszobát a kikapcsolódás stílusos színterévé. A hihetetlenül áramvonalas formának köszönhetően, a Cockpit szinte lebeg a levegőben, megnyugtató légkört adva a helyiségnek. Ezt a benyomást erősíti a nagy fejzuhany rend‑ kívüli vékony sziluettje, melynek lágy élei a kézi zuhanyfej kialakításában is visszaköszönnek. A szabályozógombok nagyméretű, kényelmes polcba vannak integrálva, mely további funkciókat kínál.
 • Kiváló minőségű kivitelezés és fenntartható anyagok:
  A többi termékünkhöz hasonlóan, a szakszerű munka a Kludi Cockpit Discovery precíz kivitelezésében, a Németországban gyártott kiváló minőségben, és a prémium anyagok fel‑ használásában is megmutatkozik. A polc például 100% -ban újrahasznosítható alumíniumból készül. A magas minőségű KTL bevonat jelentősen megnöveli a korrózióvédelmet és a tartósságot. A porszórt festés adja a felület végső elegáns fényét. A fogantyúk és a fali zuhanytartó cink öntvényből készülnek. A műanyag használatát, amennyire csak lehet, elkerültük, és a Kludi kifejlesztette az első teljesen műanyagmentes csomagolási koncepciót is. A Kludi Cockpit Discovery tehát minden téren rendkívül magas színvonalat képvisel.

Cockpit Discovery Termosztátos Dual Zuhanyrendszer 8020091-00 adatlap és méretek

 • falra szerelhető kivitel
 • kézizuhannyal: Kludi Freshline CL 1S 6450005-00
 • névleges vízmennyiség 17 l/perc 3 bar nyomáson
 • rögzítőkészlettel
 • zuhanycsatlakozás felül
 • fejzuhany: szelep jobbra fordítva
 • visszafolyásgátlóval
 • csúszka a falra szereléshez
 • állítható dőlésszög
 • hőfokszabályzó kar 40°C-ra beállított reteszgombbal
 • kerámia zárószeleppel
 • zuhanycsatlakozás alul G 1/2
 • kézizuhany: szelep balra fordítva
 • Kludi Suparaflex Silver gégecső 6107205-00
 • fejzuhannyal: Kludi Freshline 6440005-00
 • névleges vízmennyiség 14 l/perc 3 bar nyomáson

Gondos és figyelmes adatrögzítésünk ellenére felléphetnek olyan adatbeviteli hibák, amik a termékek műszaki paramétereit érintik; esetenként a gyártó változtathat a termékeik műszaki paraméterein.
Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek. (ÁSzF 5.7.2.)

Kludi Cockpit Discovery Termosztátos Dual Zuhanyrendszer 8020091-00 letölthető dokumentumok

  Nincsenek letölthető dokumentumok

Cockpit Discovery Termosztátos Dual Zuhanyrendszer 8020091-00 blog bejegyzések

 • Zuhanyszett, vagy zuhanyfej: melyiket érdemes venned?

  Számtalan előnye van a zuhanyzásnak: először is sokkal olcsóbb, mint fürdeni, másrészt gyorsabb, aztán környezetbarátabb és akár helytakarékosnak is mondható. Most már csak az a kérdés, hogy mit válassz a zuhanyzáshoz: zuhanyfejet zuhany gégecsővel vagy zuhanyszettet? Ebben a cikkben elmondjuk.

  Elolvasom
Cockpit Discovery Termosztátos Dual Zuhanyrendszer 8020091-00 hasonló termékek