Rothenberger R600 Duguláselhárító Gép 16 és 22 mm-es spriál és szerszám készlettel + Rospi 8 H+E + Akkus csavarbehajtó

Rothenberger
Rothenberger R600 Duguláselhárító Gép 16 és 22 mm-es spirál szettel és szerszám készlet. A készülék jobb és bal irányú spirál forgatásra is képes. Gyorsan és egyszerűen kezelhető, 60 méter tisztítható csőhosszal. Kérjen műszaki segítséget és egyedi ajánlatot kollégáinktól!
Gyártó Rothenberger
web ár:825.487 Ft

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ezt a terméket fogyasztók részére nem értékesítjük. Amennyiben Ön a Ptk. szerint fogyasztónak minősülő magánszemély, ezt a terméket sajnos nem vásárolhatja meg, ezért kérjük, kínálatunk azon részéből válasszon, melyeknél nem szerepel ilyen korlátozás. A kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet (az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról) 2.§- ában foglalt jótállási időtartamok a fentiek miatt a jelen termék esetén nem kerülnek alkalmazásra. További tájékoztatást az ÁSZF-ben olvashat

 • Rendelésre bővebb info
 • Rendelésre
 • Szállítás ingyenes
 • Fizetési módok átvételkor készpénzben, előreutalás, bankkártyás fizetés, Cofidis online áruhitel
 • 1 év garancia
- +
db
vagy rendelje meg telefonon: +36 (42) 596-240
Kapcsolódó termékek


Rothenberger R600 adatlap és méretek

Leírás

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ezt a terméket fogyasztók részére nem értékesítjük. 
Amennyiben Ön a Ptk. Szerint fogyasztónak minősülő magánszemély, ezt a terméket sajnos nem vásárolhatja meg, ezért kérjük, kínálatunk azon részéből válasszon, melyeknél nem szerepel ilyen korlátozás.  A kötelező jótállásról szóló 2003. (IX.22.) Korm. Rendelet (az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról) 2§-ában foglalt Jótállási Időtartamok a fentiek miatt a jelen termék esetén nem kerülnek alkalmazásra.

Ha Ön csőszerelőként dolgozik, akkor sok esetben szembe kell néznie dugulással is. Ennek a megszüntetéséhez vásárolhat a honlapunkon egy Rothenberger r600 dugulás elhárító gépet, melyet minden fontos tulajdonságával együtt megtekinthet. Egy mobil gépről van szó, így azt könnyen magával tudja vinni bárhova, ahol éppen dolgozik. Könnyen el tudja sajátítani a berendezés kezelését. Ebben a gépben a fő feladat a spirálé, amelyet belehelyezve a csőbe megszünteti a dugulást. Ez az acél spirál jobb és bal irányú forgást is képes végezni. A Rothenberger r600 dugulás elhárító géppel egy maximum hatvan méter hosszúságú csőrendszert tud kitisztítani. Nagyszerűen lehet használni ezt a gépet külső és belső munkák elvégzéséhez is. Ez a berendezésünk nagyon megbízható. Még a makacsabb dugulásokat is meg tudja vele szüntetni. Ha szeretne Ön is beszerezni egy ilyen dugulás elhárító gépet, akkor lépjen be webáruházunk oldalára!

Garanciát nyújtunk a termék mellé, amely egy évre terjed ki. Ennek az érvényesítésére minden bizonnyal nem lesz szüksége, hiszen egy páratlan minőségű duguláselhárító gépről van szó, melyet akár egyetlen kattintással bele is tud helyezni a vásárlói kosarába.

Ha érdeklik más típusú csőszereléshez használatos gépek is, akkor tekintse meg alaposan a webshopunk kínálatát, mert abban biztosan rá fog találni a keresett termékre.

Kérdése esetén forduljon honlapunk szakemberéhez, aki mindenben a segítségére lesz!

A készlet tartalma:
 • 3 db 16 mm-es tisztítófej,
 • szegecselt kesztyű,
 • ROWONAL ápoló-spray
 • 5 db 16 mm x 2,3 m standard spirál,
 • 5 db 22 mm x 4,5 m standard spirál,
 • 5 db 22 mm-es tisztítófej
 • R600 csatornatisztítófej.
Gondos és figyelmes adatrögzítésünk ellenére felléphetnek olyan adatbeviteli hibák, amik a termékek műszaki paramétereit érintik; esetenként a gyártó változtathat a termékeik műszaki paraméterein.
Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek. (ÁSzF 5.7.2.)Cofidis hitelkalkulátor


Hasonló termékek

1 év garancia
ingyenes
Rothenberger R 550 Duguláselhárító Alapgép vezetőcsővel átm. 20-100 mm-es csövekhez 16 mm-es spirál és szerszám készlettel

Rothenberger R 550 Duguláselhárító Alapgép vezetőcsővel átm. 20-100 mm-es csövekhez 16 mm-es spirál és szerszám készlettel

nem rendelhető további paraméterek
Gyártó Rothenberger Kategória Duguláselhárító gép Rothenberger R 550 Duguláselhárító Alapgép vezetőcsővel átm. 20-100 mm-es csövekhez. Csövekhez, könnyű, hordozható kivitelben a Netkazántól
1 év garancia
2400 Ft.
Rothenberger ROSPI ECO 8 Kézi Csőtisztító

Rothenberger ROSPI ECO 8 Kézi Csőtisztító

rendelhető bővebb info web ár:38.087 Ft kosárba további paraméterek
Gyártó Rothenberger Kategória Duguláselhárító gép Rothenberger ROSPI ECO 8 Kézi Csőtisztító, kézi meghajtású csatornatisztító készülék. Ideális megoldás lehet a csatorna hálózatunkban lévő dugulások elhárítására. A készülék ütés és szennyezés ellen védett. Kérjen műszaki segítséget és egyedi ajánlatot kollégáinktól!
Rothenberger R600 Duguláselhárító Gép 16 és 22 mm-es spriál és szerszám készlettel + Rospi 8 H+E + Akkus csavarbehajtó
Rothenberger R600 Duguláselhárító Gép 16 és 22 mm-es spriál és szerszám készlettel + Rospi 8 H+E + Akkus csavarbehajtó
web ár:
825.487 Ft
- +
db
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.