Vaillant ambiSense VR51 Vezeték nélküli szobatermosztát

Vaillant
Vaillant ambiSense VR51 vezeték nélküli szobatermosztát. Egyszerű használat, digitális helyiség hőmérséklet, páratartalom kimutatással. Kizárólag a Vaillant VR 50 fűtőtest termosztáttal és VR 920 internet kommunikációs modullal együtt működtethető.
Gyártó Vaillant Model 0020285651 ERP ready: IGEN
web ár:25.400 Ft
  • Rendelhető bővebb info
  • Rendelhető
  • Szállítás 2400 Ft
  • Ezt a terméket kérheted MPL csomagautomatába és MPL postapontra is
  • Ezt a terméket kérheted FOXPOST csomagautomatába is
  • Fizetési módok online bankkártyás fizetés, utánvét, előre utalás
  • 2 év garancia
- +
db
vagy rendelje meg telefonon: +36 (42) 596-240




Kapcsolódó termékek

Szerelvény, csőrendszer kapcsolódó termékek

2 év garancia
Vaillant ambiSense VR50 Fűtőtest termosztát

Vaillant ambiSense VR50

Fűtőtest termosztát
nem rendelhető további paraméterek
Gyártó Vaillant Kategória Radiátorszelep termofej ERP ready: IGEN Vaillant ambiSense VR50 fűtőtest termosztát. Intelligens helyiséghőmérséklet szabályozás radiátorokhoz. Ingyenes multiMATIC applikáción keresztüli szabályozással. Vaillant ambiSense 51 helyiség termosztáttal együtt teljes szabályozás érhető el.

Vezérlő, termosztát, kazán kiegészítő kapcsolódó termékek

2 év garancia
Vaillant VR920 Internet kommunikációs modul

Vaillant VR920

Internet kommunikációs modul
nem rendelhető további paraméterek
Gyártó Vaillant Kategória Digitális szobatermosztát Vaillant VR920 internet kommunikációs modul, mely a Vaillant által gyártott gázkazánok kompatibilis tartozéka. Ideális választás a még jobb hatásfok eléréséhez.

Vaillant ambiSense VR51 adatlap és méretek

ambiSense VR 51 helyiség termosztát vezeték nélküli
Tápfeszültség 2x1,5 V LR03/Micro /AAA
Áramfelvétel 50 mA max.
Elemek várható élettartama 2 év (típustól függ)
Védelmi osztály IP20
Környezeti hőmérséklet 0-35 ºC között
Befoglaló méretek (SZxMaxMé) keret nélkül: 55x55x23,5 mm, kerettel: 86x86x25 mm
Tömeg 100 g (elemekkel együtt)
Rádiófrekvencia 868,3 MHz/869,525 MHz
Rádójel hatótáv a szabadban 250 m


Vaillant ambiSense VR51 letölthető dokumentumok

Leírás

A Vaillant ambiSense VR 51 helyiség termoszát, mely kimutatja az adott helyiség hőmérsékletét, vagy annak páratartalmát.

A kívánt hőmérséklet a hőmérséklet szabályzó gombbal egy, az appliáción belül meghatározott időtartamra módosítható. Ezzel aktiválható a Boost- funkció is. Így a szabályzó a hozzárendelt fűtőtes-termosztátot azonnal, 5 perces időtartamra 80%-ra kinyitja.

Rádióhullámon keresztül adja át a VR 920 internet kommunikációs modulra (opcionálisan rendelhető, keresse a kapcsolódó termékek között) a tényleges mért és a kívánt hőmérsékletetet. A modul a legmagasabb kívánt hőmérsékletet adja tovább az eBUS csatornán a VRC 700 (opcionálisan rendelhető, keresse a kapcsolódó termékek között) számára.

Tervezési- és rendszerkövetelmények

  • Az ambiSENSE készülékek csak lakókörnyezetben történő felhasználásra alkalmasak.
  • Rendszerenként maximum 20 db VR 50 fűtőtest-termosztát használható, egyetlen helyiségen belül pedig legfeljebb 6 db.
  • Egy rendszeren belül maximum 12 db VR 51 helyiségtermosztát telepíthető, egyetlen helyiségen belül pedig csak 1 db.
  • A rendszert kizárólag radiátorokhoz lehet használni, ugyanis az ambiSENSE alkalmazása padlófűtéses rendszerrel nem lehetséges. Ezen kívül csak azok a rendszerek jöhetnek szóba, amelyek maximum 2 fűtési körből állnak és ezeket a VR 70 keverő- és szolár modul támogatja. Azokban a rendszerekben, amelyek egynél több körből állnak, a beállítás során lekérdezésre kerül, van-e padlófűtés, így a válasz alapján az határozható meg, melyik fűtési kört kell az egyedi helyiséghőmérséklet szabályozásra engedélyezni.
  • A kommunikációs modul (VR 920) az ambiSENSE rendszer fűtőtest termosztájaival és (ha van) a VR 51 referencia termosztátokkal „beszélget”.
  • Az ambiSENSE komponensek (VR 50 és VR 51), ill. a VR 920 közötti kommunikáció 868 MHz-es vezeték nélküli technológián keresztül történik. Mivel nem kell kábeleket telepíteni, ezek a rendszerek utólag is felszerelhetők, és szükség esetén egyszerűen eltávolíthatóak.
  • Az egyes helyiségek aktuális hőmérsékletét az ambiSENSE VR 50 fűtőtest termosztátok mérik, valamint a célhőmérsékletnek megfelelően szabályozzák a hőt. Amennyiben néhány helyiség VR 51 referencia termosztáttal van felszerelve, az viszont a helyiség pontos belső hőmérsékletet méri, a radiátorszelepek helyett (utóbbi ilyenkor csak a hőmérséklet szabályozásához szükséges).
  • A telepítés bárki által, könnyen elvégezhető a márkaszerviz igénybevételére csak a hőtermelő, valamit a multiMATIC 700/x + VR 920 egység beüzemelése során van szükség.
Gondos és figyelmes adatrögzítésünk ellenére felléphetnek olyan adatbeviteli hibák, amik a termékek műszaki paramétereit érintik; esetenként a gyártó változtathat a termékeik műszaki paraméterein.
Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek. (ÁSzF 5.7.2.)



Cofidis hitelkalkulátor


Hasonló termékek

2 év garancia
2400 Ft
Computherm Q7RF Vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát

Computherm Q7RF Vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát

raktáron bővebb info web ár:16.820 Ft kosárba további paraméterek
197 értékelés Gyártó Computherm Kategória Vezeték nélküli szobatermosztát ERP ready: IGEN Computherm Q7RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát kiváló, jól bevált termék, praktikus LCD kezelőfelülettel.
1 év garancia
2400 Ft
Honeywell Home CMT727 Vezeték Nélküli Heti Programozható Digitális Szobatermosztát

Honeywell Home CMT727 Vezeték Nélküli Heti Programozható Digitális Szobatermosztát

nem rendelhető további paraméterek
Gyártó Honeywell Home Kategória Vezeték nélküli szobatermosztát ERP ready: IGEN Honeywell Home CMT727 Vezeték Nélküli Heti Programozható Digitális Szobatermosztát fűtési rendszerek vezérlésére, heti és napi programozású öntanuló szobatermosztát.
Vaillant ambiSense VR51 Vezeték nélküli szobatermosztát
Vaillant ambiSense VR51 Vezeték nélküli szobatermosztát
web ár:
25.400 Ft
- +
db
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.