Grundfos COMFORT 15-14 BA PM Cirkulációs szivattyú (97916757)

Grundfos
Grundfos COMFORT 15-14 BA PM cirkulációs szivattyú (97916757) egy vagy kétcsaládos családi házak használati melegvíz keringetésére. Automatikus eseménynaplózással a még nagyobb hatékonyság érdekében.
Gyártó Grundfos Model 97916757
web ár:93.096 Ft
 • Raktáron bővebb info
 • Raktáron Budapesten Nyíregyházán
 • Szállítás 2600 Ft
 • Ezt a terméket kérheted MPL csomagautomatába és MPL postapontra is
 • Ezt a terméket kérheted FOXPOST csomagautomatába is
 • Fizetési módok online bankkártyás fizetés, utánvét, Cofidis online áruhitel, előre utalás
 • 2 év garancia
- +
db
vagy rendelje meg telefonon: +36 (42) 596-240
Kapcsolódó termékek


Grundfos COMFORT 15-14 BA PM adatlap és méretek

Grundfos COMFORT 15-14 BA PM Cirkulációs szivattyú (97916757)
Szivattyúzott közeg víz
Folyadékhőmérséklet tartomány 2 .. 95 °C
Folyadék-hőmérséklet működés közben 60 °C
Sűrűség 983,2 kg/m³
Jóváhagyások CE, VDE, EAC, WEEE
Szivattyúház Sárgaréz
Járókerék Kompozit
Maximális üzemi nyomás 10 bar
Csatlakozó típusa Rp
Csőcsatlakozás 1/2
Beépített hossz 80 mm
Max. bemenőteljesítmény 7 W
Hálózati frekvencia 50 Hz
Névleges feszültség 230 V
3 fokozat 0,07 A
Kondenzátor mérete - üzemi 0,6 µF
Védettségi osztály IP44
Szigetelési osztály F
Tömeg 1,08 kg
Szállítási térfogat 0,003 m³

Grundfos COMFORT 15-14 BA PM Cirkulációs szivattyú (97916757) műszaki ábra


Grundfos COMFORT 15-14 BA PM letölthető dokumentumok

Leírás

A Grundfos COMFORT PM új távlatokat nyit a családi házak használati melegvíz keringetése terén. Az alacsony zajszintű állandó mágneses motornak köszönhetően az energiafogyasztás 5-8 W – miközben az AUTOADAPT funkció, mely biztosítja, hogy a szivattyú csak akkor megy ha szükséges, csökkenti az energia- és a hőveszteséget. Az eredmény maximális komfort kevesebb vízfogyasztással, hő- és energiatakarékosság.

Amennyiben a vevő alap igényekre keres melegvíz cirkulációs megoldást, az energiahatékony COMFOR T B PM a legjobb választás. A COMFOR T B PM egy kompakt, egyszerűen telepíthető, csendes szivattyú, állandó (100%) üzemmóddal.

Vízpazarlás csökkentése
Egy átlagos 3 tagú család, olyan családiházban, ahol egykörös rendszer található, évente 16,000 l ivóvizet pazarol el csak azzal, hogy a csap megnyitása után a melegvízre vár. A COMFOR T
PM szivattyú azonnali melegvíz elérést biztosít, megszüntetve a drága – és bosszantó – várakozást, ami átlag 60 mp –vagy 0,15 l elpazarolt vizet jelent másodpercenként. A COMFOR T PM
szivattyú kézzelfogható eredménye az alacsonyabb költség, magasabb komfort, és a kevesebb vízfogyasztás környezetre gyakorolt jótékony hatása.

Mi az a COMFORT melegvíz cirkulációs szivattyú?
A melegvíz cirkulációs szivattyút arra tervezték, hogy használati melegvizet keringessen. A folyamat megkönnyítése érdekében visszatérő vezetékre van szükség.

A szivattyúk korrózióálló szivattyúházzal rendelkeznek, amely alkalmas ivóvízre, egyfázisú, nagy hatásfokú, állandó mágneses motorral szerelve.

Az AUTOADAPT funkció tartalmaz egy eseménynaplót, ami képes rögzíteni a vízfogyasztási szokásokat a használati melegvíz rendszerekben. Az eseménynapló segítségével a szivattyú a megfelelő időpontban elindul, biztosítva, hogy a melegvíz az összes vízvételi helynél rendelkezésre álljon.

Ha a fogyasztási minta megváltozik, pl. szabadság alatt, a szivattyú 24 óra elteltével felismeri az új helyzetet, és automatikusan alkalmazkodik. Amikor visszatér a szabadságról, a szivattyú ismét érzékeli a megváltozott fogyasztási mintát, és visszaáll a korábbi működési módra.

Az egyedülálló AUTOADAPT funkció akár 48 % hőenergiát és 97 % motorenergiát takarít meg egy folyamatos üzemű, normál szivattyúhoz képest. Ezen kívül a szivattyú hőmérséklet szabályozási móda, és maximális fordulatszámra, folyamatos működésre állítható az üzembehelyezéshez, vagy a folyamatos, 24 órás melegvíz vételi lehetőséghez.

A szivattyúk öblítő és fertőtlenítő funkcióval vannak ellátva, ami automatikusan keringeti a vizet, megakadályozva ezzel a pangó vízben a baktériumok elszaporodását.

Üzemmódok:

 • AUTO ADAPT üzemmód: A COMFORT szivattyú feltérképezi a fogyasztó melegvíz fogyasztási szokásait, és automatikusan ehhez igazodik, ezzel garantálva a komfortot, és a legnagyobb energiamegtakarítást a piacon.
 • Hőmérséklet szabályozás: A melegvíz hőmérséklete a számított tartományon belül marad, ezzel biztosítva, hogy a szivattyú csak akkor működik, ha szükséges, ezzel pedig energiát takarítunk meg.
 • 100%-os üzemmód: A szivattyú folyamatosan állandó fordulaton üzemel.
 • Csendes működés
 • Könnyű üzemeltetés: A beállítások egyetlen gombnyomással könnyen módosíthatóak
 • Kis hőveszteség: A hőszigetelő burkolatnak köszönhetően csökken a hőveszteség
 • Korrózióálló sárgaréz ház: A sárgaréz ház ellenáll a korróziónak
 • Egyszerű telepítés: A kompakt kialakítás megkönnyíti a beépítést kis zárt térben, az ALPHA csatlakozóval egyszerűbb a telepítés, mert nem kell megnyitni a kapcsolódobozt.

A Grounfos jótállási jegy megtalálható a letölthető dokumentumok között.

Gondos és figyelmes adatrögzítésünk ellenére felléphetnek olyan adatbeviteli hibák, amik a termékek műszaki paramétereit érintik; esetenként a gyártó változtathat a termékeik műszaki paraméterein.
Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek. (ÁSzF 5.7.2.)Cofidis hitelkalkulátor


Hasonló termékek

2 év garancia
2400 Ft
Wilo Star Z Nova Cirkulációs szivattyú (4132760)

Wilo Star Z Nova Cirkulációs szivattyú (4132760)

raktáron bővebb info web ár:42.990 Ft kosárba további paraméterek
Gyártó Wilo Kategória Cirkulációs szivattyú Wilo Star Z Nova cirkulációs szivattyú energiatakarékok EC-motorral és 1/2' os csatlakozókkal.
2 év garancia
2400 Ft
Grundfos UP 15-14 B PM Cirkulációs szivattyú

Grundfos UP 15-14 B PM Cirkulációs szivattyú

nem rendelhető további paraméterek
Gyártó Grundfos Kategória Cirkulációs szivattyú A Grundfos UP 15-14 B PM cirkulációs szivattyú a lehűlt használati meleg vizet visszajuttatja a tárolóhoz, hogy újra melegvíz kerüljön a rendszerbe. Beépítésével sokat spórolhatunk.
Grundfos COMFORT 15-14 BA PM Cirkulációs szivattyú (97916757)
Grundfos COMFORT 15-14 BA PM Cirkulációs szivattyú (97916757)
web ár:
93.096 Ft
raktáron
- +
db
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.