Ár(HUF)
0
-
0
Raktárkészlet

Álló ventilátor

Álló ventilátorok számos kivitelben elérhetőek. Műanyag vagy fém állvánnyal, mechanikus vezérléssel vagy távirányítós álló ventilátor. A magasság a legtöbb kivitelnél állítható különböző méretre. Álló ventilátorok új generációja a párásító ventilátor, mely a levegő hűtésén túl párásítást is végez a még nagyobb komfort érdekében.

Álló ventilátor széles kínálatban lakásunk, otthonunk hűtésére a nyári nagy melegben, vagy akár szellőztetésre. Számos kivitelben műanyag vagy fém álló ventilátor, éppúgy elérhető, mint a mechanikusan szabályozható, vagy távirányítós álló ventilátor. Többféle állítható magassággal, kültérre vagy beltérre ajánlott kivitelekben.

0 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.