Ár(HUF)
8534
-
520474
Raktárkészlet
Magasság(mm)
75
-
650
Szélesség(mm)
75
-
1480
Mélység(mm)
26
-
275

Elektromos hőtárolós kályha

Elektromos hőtárolós kályhák széles teljesítmény tartományban elérhetők a webáruházunkban, a hőtároló tégláknak köszönhetően ezek a termékek kevesebb elektromos fogyasztás mellet is biztosítani tudják, hosszabb időn keresztül otthona melegét. Elektromos kályhák kedvező szállítással.

A fűtési szezon közeledtével el kell gondolkoznunk azon, hogy megfelelő e még otthonunk fűtési rendszere, vagy esetleg alternatív megoldások után kell néznünk, mint például a konvektorok vagy a kazánok. Ha megbízható berendezést keresünk, érdemes szemügyre venni az Elektromos hőtárolós kályhát. Ez egy rendkívül hasznos fűtőeszköz, amely melegen tartja otthonunkat a téli időszakokban. Érdemes minden szobába tenni egyet, hogy a lehető legjobban fűtse a kinti minuszok ellen házunkat. Jól használhatók kisebb alapterületű, lehűlt szobák gyors temperálására is. Fokozatok nélküli hőmérséklet szabályozóval van felszerelve, így egész pontos célértékeket adhatunk meg a kályhának. Az Elektromos hőtárolós kályha rendelkezik beépített túlmelegedés elleni védelemmel is, így elkerülve a károsodást és az esetleges tűzeseteket. Az eszköz nem generál jelentősebb zajt működés közben, így biztosítva a nyugodt környezetet a lakók számára, ráadásul képes éjszakai áramról is működni, ami olcsóbbá teszi a használatát, üzemköltségük jóval kedvezőbb a közvetlen elektromos fűtésénél. Viszonylag kis helyet foglal el, így nem lesz útban a szobában, ha megfelelően van elhelyezve. Az Elektromos hőtárolós kályha segítségével meleg környezetben érezhetjük magunkat otthonunkban és nyugodtan pihenhetünk. A kályha biztosítja otthonunkban a meleget a téli időszakok alatt. Az elektromos hőtárolós kályha szigetelése speciális anyagból készült, amely lehetővé teszi a nagy tárolási teljesítményt és a pontos hőleadást a nap bármely szakaszában. Próbáljuk ki mi is otthonunkban az elektromos hőtárolós kályhát, ha egy olcsó és hatékony eszközzel szeretnénk fűteni lakásunkat.

7 db termék
Ingyenes szállítás 100.000 Ft felett Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.