Ár(HUF)
8534
-
559541
Raktárkészlet
Magasság(mm)
7.5
-
65
Szélesség(mm)
7.5
-
148
Mélység(mm)
2.6
-
27.5

Stiebel Eltron Elektromos hőtárolós kályha

Stiebel Eltron Elektromos hőtárolós kályha szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

A fűtési szezon közeledtével el kell gondolkoznunk azon, hogy megfelelő e még otthonunk fűtési rendszere, vagy esetleg alternatív megoldások után kell néznünk, mint például a konvektorok vagy a kazánok. Ha megbízható berendezést keresünk, érdemes szemügyre venni az Elektromos hőtárolós kályhát. Ez egy rendkívül hasznos fűtőeszköz, amely melegen tartja otthonunkat a téli időszakokban. Érdemes minden szobába tenni egyet, hogy a lehető legjobban fűtse a kinti minuszok ellen házunkat. Jól használhatók kisebb alapterületű, lehűlt szobák gyors temperálására is. Fokozatok nélküli hőmérséklet szabályozóval van felszerelve, így egész pontos célértékeket adhatunk meg a kályhának. Az Elektromos hőtárolós kályha rendelkezik beépített túlmelegedés elleni védelemmel is, így elkerülve a károsodást és az esetleges tűzeseteket. Az eszköz nem generál jelentősebb zajt működés közben, így biztosítva a nyugodt környezetet a lakók számára, ráadásul képes éjszakai áramról is működni, ami olcsóbbá teszi a használatát, üzemköltségük jóval kedvezőbb a közvetlen elektromos fűtésénél. Viszonylag kis helyet foglal el, így nem lesz útban a szobában, ha megfelelően van elhelyezve. Az Elektromos hőtárolós kályha segítségével meleg környezetben érezhetjük magunkat otthonunkban és nyugodtan pihenhetünk. A kályha biztosítja otthonunkban a meleget a téli időszakok alatt. Az elektromos hőtárolós kályha szigetelése speciális anyagból készült, amely lehetővé teszi a nagy tárolási teljesítményt és a pontos hőleadást a nap bármely szakaszában. Próbáljuk ki mi is otthonunkban az elektromos hőtárolós kályhát, ha egy olcsó és hatékony eszközzel szeretnénk fűteni lakásunkat.

7 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.