A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Atmos Faelgázosító kazán(12 termék)

Atmos Faelgázosító kazánok megbízható cseh gyártótól, gazdaságos üzemeltetési lehetőséggel és biztos szerviz háttérrel a Netkazán kínálatában!

Környezetbarát, nagy hatásfokú fűtőkészüléket keres? Az Atmos faelgázosító kazán egy hosszú távú megoldást jelent majd problémájára! A faelgázosító kazánok olyan vegyestüzelésű kazánok, amelyekben szabályozott körülmények között történik az égés, két égéskamrájának köszönhetően. A megtakarítás abban keletkezik, hogy sokkal hosszabb az égési idő, mint a hagyományos kazánok esetében, ezáltal értelemszerűen kevesebbszer kell tüzelni bennük. Ez még nem minden. Az égés közben keletkező salakanyag akár 90%-kal kevesebb, élettartama pedig 25-30 év. Kell ennél több? Válassza az Atmost!

Olvassa tovább!
12 termék felel meg a szűrésnek

Gyakori keresések

12 termék felel meg a szűrésnek