A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Faelgázosítós Pellet Kazán(1 termék)

A faelgázosító pellet kazán magas hatásfokú és környezetbarát modern megbízható fűtőkészüléket jelent Ön részére hosszútávra, annak egyedi működéséből adódóan . Webáruházunkban kombi elgázosító kazánok egyre bővülő kínálatát találja! Műszaki kérdésben, tanácsban állunk rendelkezésére!

Fűtse otthonát faelgázosítós Pellet kazánnal! Ha már szigetelte otthonát, kicserélte a műanyag ablakokat, akkor még egy fontos lépés mindig hátra maradt. Modernizálni kell magát az egész fűtés hálózatot, melyet érdemes a kazán kicserélésével kezdeni, hiszen ennek típusa, korszerűsége alapjában véve határozza meg azt, hogy milyen költséghatékonyan lehet fűteni. A faelgázosítós Pellet kazánt már megvásárolhatja online is ebben a webáruházban. A termékek mellett olvasható, hogy az Atmos gyártja őket. Mindegyik esetében jól fel van tüntetve a fűtő teljesítmény is kW-ban. A mellékelt árak csak magára a kazán testre vonatkoznak. Ha szeretné a kiegészítőket is beszerezni, akkor ezeknek az árlistája is fel van tüntetve a bemutató leírás mellett. Hogy közülük melyiket választja, azt a rendelés leadásakor kell jeleznie. A faelgázosítós Pellet kazán kiszállítási költségeivel kapcsolatosan a termékleírásban lehet olvasni. Azért érdemes ezt a típusú kazánt vásárolnia, mert nagyon környezetbarát és a lehető legkisebb veszteséggel működtethető. A keletkező égésterméket képes hasznosítani, mivel még a füstben is találhatóak éghető gázok. Ezeket a régi típusú fűtőberendezések egyszerűen csak kiengedték a kéményen. Mindenképpen megéri vásárolni egy faelgázosítós pellet kazánt, mert azzal sokkal kisebb költségen tudja fűteni otthonát és nem utolsó sorban környezettudatosan is. Ha szüksége volna bővebb információkra az adott típussal kapcsolatosan, akkor a megadott elérhetőségeken felveheti a kapcsolatot és minden kérdésére megfelelő választ kap. Rendeljen Ön is az internetről faelgázosítós Pellet kazánt!
Olvassa tovább!
1 termék felel meg a szűrésnek
 • Vigas 18 DPA Faelgázosítós Pellet Kazán

  Faelgázosítós Pellet Kazán,Vigas 18 DPA Faelgázosítós Pellet Kazán
  Gyártó: Vigas Kategória: Faelgázosítós Pellet Kazán
  Fűtési energia besorolás: A++
  ERP ready: IGEN
  Garancia: 5 év
  További termékjellemzők

  Vigas 18 DPA Faelgázosítós Pellet Kazán egyaránt üzemeltethető pellettel és fával. A tüzelőanyag kiválasztásánál figyelembe kell venni a kazán előírásait. A faelgázosító kazán egyedi működéséből adódóan magas hatásfokú és környezetbarát modern megbízható fűtőkészüléket jelent Ön részére.

  Ingyenes szállítás!
  Bruttó web ár: 1.370.000 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
1 termék felel meg a szűrésnek