A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Bosch Fali Gázkazán(27 termék)

Megbízható német minőség , modern technológia. Bosch Fali kondenzációs kombi és fűtő, valamint kéményes gázkazán a Netkazán Webáruházban.

Praktikus megoldást keres a minuszok ellen? A Bosch Condens fali gázkazánok megbízható német minőségben, országos szerviz hálózattal állnak rendelkezésre a kissebb lakásoktól egészen a nagy üzemekig, melyben minden fűtési igényre talál kondenzációs kombi, fűtő vagy beépített tárolós kazánt. A Bosch Condens gázkazánok rendkívül hatékony hőcserélőjének köszönhetően akár 98%-os fűtési hatékonyságot is elérhetnek. Munkatársaink folyamatosan naprakész információval állnak rendelkezésére akár egy Bosch kéményrendszer kialakításában, vagy akár egy megfelelő Bosch termosztát vagy vezérlés kiválasztásában. Forduljon hozzánk bátran, segítőkészségünkben ugyanúgy nem fog csalódni mint a Bosch gázkazánok prémium minőségében.

Olvassa tovább!
27 termék felel meg a szűrésnek
27 termék felel meg a szűrésnek