A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Immergas Fali Gázkazán(23 termék)

Immergas fali kondenzációs kombi és fűtő, valamint kéményes gázkazánok 5 év gyártói garanciával a Netkazán Webáruházban. Kedvező áron és szállítással!

Ha olyan kazánt keres, amely megfelel az európai direktíváknak, magas hatásfokkal rendekezik  és kombi típus esetén megfelelő melegvíz előállítására képes vagy fűtő esetén könnyen kombinálható indirekt tárolóval, akkor az Immergas fali gázkazánjai a megoldás! Legyen szó a lakossági körökben népszerű Victrix TT típusokról, vagy a nagyobb teljesítményre képes Victrix Maior, vagy Superior kazánokról, mindegyik megfelelő választás! Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy a lehető legnaprakészebb információkat tudják nyújtani Önnek a legkíválóbb fűtési rendszer megtalálásához! Forduljon hozzánk bátran, segítőkészségünkben ugyanúgy nem fog csalódni mint az Immergas gázkazánok prémium minőségében.

Olvassa tovább!
23 termék felel meg a szűrésnek
23 termék felel meg a szűrésnek