A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Fali Kéményes Beépített Tárolós Gázkazán(1 termék)

Fali Kéményes Beépített Tárolós Gázkazánok egyre bővülő kínálatát nyújtjuk azon vásárlók, érdeklődők részére, akik ezen kazánok bekötésére vonatkozó szabályozásnak megfelelve keresnek fűtési- és használati melegvíz előállítására,tárolására alkalmas gázkazánt. Ingyenes házhoz szállítás, kedvező ár!

A fali kéményes beépített tárolós gázkazánok olyan készülékek, amelyek képesek fűtésre és melegvíz előállítására. A beépített tárolónak köszönhetően jobb melegvíz komforttal rendelkeznek mint kombi társaik. Több melegvíz elvételi pont esetében is a melegvíz ellátás zavartalan. Fontos!!! A 813/2013 -as EU rendelet alapján a készülékek beszerelése csak gyűjtő kéménybe lehetséges! Rendelés előtt feltétlenül érdeklődjön kivitelezőjénél, beüzemelő szervizesénél, tervezőjénél, illetve gázszolgáltatójánál!
Olvassa tovább!
1 termék felel meg a szűrésnek
1 termék felel meg a szűrésnek