A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Fali Kéményes Fűtő Gázkazán(1 termék)

A fali kéményes fűtő gázkazánok csak fűtési melegvizet állítanak elő, bekötésükre szigorú szabályozás vonatkozik. Beüzemelésével, annak feltételeivel kapcsolatban kérje műszakis kollégák segítségét! Webáruházunkban kedvező áron és ingyenes házhoz szállítással vásárolhatja meg ezen készüléket!

A kéményes fűtő gázkazánok olyan fűtőkészülékek, amelyek önmagukban csak fűtésre alkalmasak. Azonban váltószeleppel és tárolóval összekötve melegvíz előállítására is képesek. Fontos!!! A 813/2013 -as EU rendelet alapján a készülékek beszerelése csak gyűjtő kéménybe lehetséges! Rendelés előtt feltétlenül érdeklődjön kivitelezőjénél, beüzemelő szervizesénél, tervezőjénél, illetve gázszolgáltatójánál!
Olvassa tovább!
1 termék felel meg a szűrésnek
1 termék felel meg a szűrésnek