Ár(HUF)
211990
-
2031097
Raktárkészlet
teljesítmény(kW)
24
-
24
C6 minősítéssel rendelkezik
Gyárilag indítóidommal szerelt
Hőcserélő típusa
Fűtési energiabesorolás
Magasság(mm)
82
-
83
Szélesség(mm)
48
-
49
Mélység(mm)
35
-
36

Vara Fég Fali kondenzációs gázkazán

Vara Fég Fali kondenzációs gázkazán szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

A fali kondenzációs gázkazánok a legtakarékosabb gázkészülékek. Hatásfokuk meghaladja a 100%-ot. Ezt úgy tudják elérni, hogy a füstgázban rejlő rejtett hőenergiát is vissza nyerik. A lényeg, hogy a füstgázban rejlő párát lecsapatásakor keletkező plusz hőenergiát is felhasználja. Ennél a típusnál úgy tudjuk elérni a legjobb hatásfokot, hogy minél alacsonyabb előremenő vízhőmérséklettel dolgozunk. A füstgáz hőmérséklete nagyon alacsony, ami azt jelenti, hogy a lehető legtöbb energiát kinyertük a fűtési folyamat során. Mivel a felhasznált gáz mennyisége kevesebb, és hatékonyabb, ezért sokkal környezetbarátabb, mint a hagyományos kéményes és turbós gázkazánok. A kémény rendszer kiépítésének költsége a turbós gázkazánokhoz képest nagyon minimális, ezért megfontolandó, hogy melyik típust válasszuk. Gyakorlatilag a megtérülés 3-5 fűtési szezon alatt megtérülhet. A kondenzációs kazánok zárt égéstérrel rendelkeznek, melynek köszönhetően nem használják a helyiség levegőjét működés közben. Ez azért biztonságos, mert a kültérből szívja az égéshez szükséges oxigént, és így a szénmonoxid mérgezés teljes mértékben kizárható. Oldalunkon a legnevesebb gyártók készülékei találhatók, melyek nagyon széles körben tudják kielégíteni az igényeket. Érdemes kondenzációs gázkazánban gondolkodni újonnan épülő és felújítás előtt álló épületek esetén is. Rengeteg energiát fordítunk az általunk forgalmazott készülékek megismerésére, amit a lehető legalaposabb tájékoztatások során hasznosítunk is, az ön hasznára! Vásárlás előtt nyugodtan tájékozódjanak elérhetőségeinken, higgye el hogy biztosan megtaláljuk az ön számára megfelelő készüléket!

3 db termék
3 év garancia
ingyenes
Vara Fég Econ 26 T Fali kondenzációs kombi gázkazán

Vara Fég Econ 26 T Fali kondenzációs kombi gázkazán

nem rendelhető további paraméterek
Gyártó Vara Fég Kategória Fali kondenzációs kombi gázkazán ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: A HMV energia besorolás: XL A Névleges teljesítmény: 24.00 kW Zajszint: 65.00 dB Szezonális hatásfok: 96.00 % Vízmelegítési hatásfok: 86.00 % Vara Fég Econ 26 T Fali kondenzációs kombi gázkazán, széles modulációs teljesítményszabályozással igazodik a pillanatnyi hőigényhez, ennek köszönhetően gazdaságos az üzemeltetése.
3 év garancia
ingyenes
Vara Fég Econ 26 K Fali kondenzációs kombi gázkazán

Vara Fég Econ 26 K Fali kondenzációs kombi gázkazán

nem rendelhető további paraméterek
Gyártó Vara Fég Kategória Fali kondenzációs kombi gázkazán ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: A HMV energia besorolás: XL A Névleges teljesítmény: 24.00 kW Zajszint: 65.00 dB Szezonális hatásfok: 96.00 % Vízmelegítési hatásfok: 87.00 % Vara Fég Econ 26 K Fali kondenzációs kombi gázkazán, széles modulációs teljesítményszabályozással igazodik a pillanatnyi hőigényhez, ennek köszönhetően gazdaságos az üzemeltetése.
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.