A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Hajdu Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán(7 termék)

Hajdu HGK és SMART Fali kondenzációs kombi gázkazánok megbízható minőségben, környezetbarát technológiával, 6 év gyártói garanciával a Netkazán kínálatában!

Ragaszkodik egy régi megbízható márkanévhez, de egyben modern technológiájú kazánt szeretne? Akkor a Hajdu fali kombi gázkazánok speciális vörösréz-alumínium hőcserélővel, magas hatásfokával a megfelelő választás. Beüzemelés, szervizelés vagy alkatrész tekintetében is minden segítséget megkap a gyártótól, mely 6 év garanciát biztosít Hajdu HGK vagy SMART kazánjaira egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy a lehető legnaprakészebb információkat tudják nyújtani Önnek a legkíválóbb fűtési rendszer megtalálásához! Forduljon hozzánk bátran, segítőkészségünkben ugyanúgy nem fog csalódni mint a Hajdu gázkazánok prémium minőségében.

Olvassa tovább!
7 termék felel meg a szűrésnek
7 termék felel meg a szűrésnek