A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Wolf Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán(2 termék)

Wolf Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

Amennyiben kombinált lehetőségeket keres a fűtés megvalósítására, előnyös megoldást jelenthetnek az Ön számára, a Fali kondenzációs kombi gázkazánok, amelyek manapság egyre elterjedtebbek. Ezek a készülékek ár-érték arányban kivételesen jól teljesítenek, ugyanakkor, az elterjedésüket a megbízhatóságuknak is köszönhették. Ha a fűtés mellett meleg vizet is elő szeretnénk állítani, mindenképp a Fali kondenzációs kombi gázkazán mellett érdemes döntenünk. A hagyományos, turbós kazánokhoz képest, a Fali kondenzációs kombi gázkazánok, egyedi kivitelüknek köszönhetően, jóval több energiát spórolhatnak meg. Ahol viszonylag kevés meleg víz elvételi pont található, mindenképp ajánlott a Fali kondenzációs kombi gázkazán használata. A kedvező árak mellett, fontos megemlítenünk a gazdag felszereltséget is, ami általános jellemzője ezeknek a kazánoknak. Ugyanakkor, a használatukat tekintve sem lesznek kifogásaink, mert a Fali kondenzációs kombi gázkazánok pillanatok alatt beüzemelhetőek, s a használatukhoz semmilyen előképzettség nem szükségeltetik. A kazánok szinte bárhova felszerelhetőek, így az elhelyezésüket illetően, abszolút univerzálisak. Kompakt méretük egyáltalán nem zavaró, sőt, minőségi designjuknak köszönhetően tökéletes esztétikai élményt nyújtanak. Amennyiben többet szeretne tudni az egyes típusokról, kérjük, hogy tekintse meg a weboldalunkon található kínálatot, ha pedig kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal, a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken!
Olvassa tovább!
2 termék felel meg a szűrésnek
 • Wolf FGB-K-28 Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán

  Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán,Wolf FGB-K-28 Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán
  Gyártó: Wolf Kategória: Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán
  Fűtési energia besorolás: A Használati melegvíz energia besorolás: XL A
  ERP ready: IGEN C6 minősítés: igen
  Garancia: 2 év
  További termékjellemzők

  A Wolf FGB-K-28 Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán ideáli választás lehet a házunk fűtésének és meleg víz ellátásának megoldására. A készülék beépített tágulási tartállyal és széles modulációs tartománnyal kerül forgalomba. Kérjen egyedi ajánlatot és műszaki segítséget kollégáiktól.

  Ingyenes szállítás!
  Bruttó listaár: 704.850 Ft Bruttó web ár: 379.730 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
 • Wolf FGB-K-35 Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán

  Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán,Wolf FGB-K-35 Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán
  Gyártó: Wolf Kategória: Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán
  Fűtési energia besorolás: A Használati melegvíz energia besorolás: XL A
  ERP ready: IGEN C6 minősítés: igen
  Garancia: 2 év
  További termékjellemzők

  A Wolf FGB-K-35 Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán ideáli választás lehet a házunk fűtésének és meleg víz ellátásának megoldására. A készülék beépített tágulási tartállyal és széles modulációs tartománnyal kerül forgalomba. Kérjen egyedi ajánlatot és műszaki segítséget kollégáiktól.

  Ingyenes szállítás!
  Bruttó listaár: 704.850 Ft Bruttó web ár: 443.230 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
2 termék felel meg a szűrésnek