Flexibilis cső

Flexibilis csövek fix és nyújtható kivitelben. Szerezze be a különböző szerelvényeket és csőrendszereket kedvező áron a Netkazánról!

Flexibilis csövek ideális megoldások lehetnek az épületgépészeti csőrendszerek és a szerelvények összekötéséhez. Gáz és víz bekötéséhez is használhatóak, fontos, hogy a célnak megfelelőt válasszuk ki. A kínálatunkban elérhető csövek közül gázhoz a sárga színűek, vízhez pedig az acélcsövek alkalmazhatóak. A flexibilis bekötőcsövek elérhetőek fix és nyújtható kivitelben, nagy előnyük, hogy rugalmasak, így alkalmazkodnak a hely sajátosságaihoz, bárhogy elhelyezhetők. A gumibetétes gázbekötő csöveket javasolt 4-5 évente kicserélni a maximális biztonság érdekében. A csöveken nem érdemes spórolni, hiszen az olcsóbb és drágább termékek között csupán néhány száz Forint a különbség, élettartamuk és minőségük viszont lényegesen alacsonyabb. Webáruházunkban minőségi flexibilis csöveket talál kedvező áron. Kérjen segítséget vagy akár egyedi ajánlatot kollégáinktól!

33 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.