A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Flexibilis Cső(33 termék)

Flexibilis csövek fix és nyújtható kivitelben. Szerezze be a különböző szerelvényeket és csőrendszereket kedvező áron a Netkazánról!

Flexibilis csövek ideális megoldások lehetnek az épületgépészeti csőrendszerek és a szerelvények összekötéséhez. Gáz és víz bekötéséhez is használhatóak, fontos, hogy a célnak megfelelőt válasszuk ki. A kínálatunkban elérhető csövek közül gázhoz a sárga színűek, vízhez pedig az acélcsövek alkalmazhatóak. A flexibilis bekötőcsövek elérhetőek fix és nyújtható kivitelben, nagy előnyük, hogy rugalmasak, így alkalmazkodnak a hely sajátosságaihoz, bárhogy elhelyezhetők. A gumibetétes gázbekötő csöveket javasolt 4-5 évente kicserélni a maximális biztonság érdekében. A csöveken nem érdemes spórolni, hiszen az olcsóbb és drágább termékek között csupán néhány száz Forint a különbség, élettartamuk és minőségük viszont lényegesen alacsonyabb. Webáruházunkban minőségi flexibilis csöveket talál kedvező áron. Kérjen segítséget vagy akár egyedi ajánlatot kollégáinktól!
Olvassa tovább!
33 termék felel meg a szűrésnek
33 termék felel meg a szűrésnek